• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Srbija Danas S.S.

13.02.2023

19:53

MAJKA ZVEZDANA SLAVNIĆA HOSPITALIZOVANA! Ovu su prve informacije o njenom zdravstvenom stanju, pretila je da će nauditi sebi!

Printscreen

Rijaliti

MAJKA ZVEZDANA SLAVNIĆA HOSPITALIZOVANA! Ovu su prve informacije o njenom zdravstvenom stanju, pretila je da će nauditi sebi!

Podeli vest

Nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić u nekoliko navrata govorila je da ona brine o svojoj svekrvi, a sada se saznalo da je majka popularnog zadrugara hospitalizovana.

Ovu informaciju za medije je potvrdila Anina kuma, Milena Kačavenda koja je za javnost obelodanila brojne informacije poput one da je Zvezdan fizički napadao Ćurčićevu. 

Zbog toga su se mnogi pitlai da li je Slavnić fizički nasrtao i na majku, a nove detalje o njoj otkrila je Milena Kačavenda.

Anina kuma otkrila je u kakvom je stanju Zvezdanova majka, kao i da li je ona znala da Slavnić nasrće na suprugu:

Foto: Printscreen

 

- Zvezdanova majka zna sve to, ali ona se nikada ništa nije pitala. To je jedna divna žena i jedna gospođa. Međutim, ona nije imala tu snagu. Ona je trpela psihičko nasilje od Moke, a za fizičko ne znam. On je i sada u medijima izjavljivao da mu je žao što ranije nije uzeo sina, jer je znao da mu je supruga nesposobna da ga gaji. Ja to ne bih tako rekla. Žena je imala jedan dramatičan lom u životu, bila je ostavljena od strane muža kog je pratila u stopu kroz tu njegovu karijeru. Nije ona bila ni glupa, ni smotana, ni nesposobna, ali je tako nalagala situacija. Moka je bio vrhunski sportista i suština priče je bila da ona njega prati u tome i da bude majka i domaćica. Žena je tu ulogu prihvatila, ali se niko nije nadao da će sin jedinac otići ovim stopama. Iz jednog ušuškanog doma, on je postao to što jeste i žena se jako loše psihički nosila sa tim - rekla je Milena.

Anina kuma, stala je na put svim spekulacijama o Slavnićevoj majci, otkrila da ne živi u domu, ali da jeste hospitalozovana zbog lošeg psihičkog stanja.

Foto: TV Pink Prntscreen

 

- Samo da napomenem kada je Slavica, Zvezdanova majka u pitanju, nije ona niti hendikepirana, niti je invalid, niti je smeštena u dom jer nije u stanju da brine o sebi. Žena je pokretna i vitalna, ali njeno psihičko stanje nije bilo dobro. Psihičko stanje se dramatično pogoršalo onog trenutka kada je Zvezdan počeo da pravi šou program u rijalitiju. U par navrata je čak i izjavljivala da bi presudila sama sebi jer ona Anu zaista voli kao svoje dete i za nju je baš vezana. Ana se uplašila u datom trenutku. Ona je smeštena u ustanovu malo pre Aninog ulaska. Ana se jako bojala, bila je i ona jako nestabilna i baš smo razgovarale, ona mi je rekla: "Milena, bar u ovom trenutku da bude na sigurnom i da bude pod nadzorom jer pije ozbiljnu terapiju antidepresiva". Zbog toga je tamo smeštena. Ana je pred sam ulazak zamolila produkciju da se njen dom plaća iz njegovog budžeta - otkrila je Anina kuma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17