• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

15.02.2023

09:20

(VIDEO+FOTO) ANĐELA NAVALILA NA ZVEZDANA! Mlada frizerka se zavukla pod jorgan i pokazala šta zna!

printscreen

Rijaliti

(VIDEO+FOTO) ANĐELA NAVALILA NA ZVEZDANA! Mlada frizerka se zavukla pod jorgan i pokazala šta zna!

Podeli vest

Anđela Đuričić po povratku iz emisije "Amidži šou " u naletu strasti zavukla se pod jorgan, pa je počela da zadovoljava Zvezdana Slavninića u izolaciji.

On je nekoliko puta podigao jorgan kako bi još više uživao u pogledu na to što mu mlada frizerka radi, njoj to nije smetalo, već je još više motivisalo, pa se dodatno potrudila. 

Zvezdan Slavnić je mazio po kosi dok je bio u totalnom transu, a Anđela Đuričić trudila da mu polaže koliko voli da kada on uživa. 

Foto: printscreen

 

U jendom trenutku počela je svađa Aleksandre Aleks Nikolić i Filipa Cara, zbog koje je Zvezdan svukao jorgan.

Slavniću je sve sevnulo tom prilikom, a Anđela nije bila oduševljena njegovim potezom i odlukom da prikne užitak koji mu je pružala.

Podsetimo, Zvezdan je ponovo obnovio odnos sa Anđelom i na taj način prekršio obećanje, koje je dao nakon ulaska bivše supruge, da neće imati bliske odnose sa mlađašnom Crnogorkom zbog poštovanja prema Ani Ćurčić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kaya

pre 1 godinu

Ponos Montenegraaa... Niti Ana Korac, niti Soraja, koje su prozvali koje kakvim imenima nisu dozvolile ovaj nazovi luksuz, kakav Andjela dozvoljava sebi, svojim roditeljima, braci, mestanima.. Oprala je sve Zadrugarke, a i Ruzicu u drugom rijalitiju koja se upustila u javni cin sa Filipom.. Ko visoko leti, a bez pokrića, nisko pada... Nece je oprati ni plavi Jadran..a ni manastiri u koje bi je smestili njeni.. Daleko bilo, da skrnavi svetinje..

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija