• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

18.02.2023

14:39

(FOTO) ANĐELA SE BAVI VRADŽBINAMA, ne preza ni od čega!? Prvo mu ljubila stopala, pa mu nokte bacila u hranu!

printscreen

Rijaliti

(FOTO) ANĐELA SE BAVI VRADŽBINAMA, ne preza ni od čega!? Prvo mu ljubila stopala, pa mu nokte bacila u hranu!

Podeli vest

Anđela Đuričić pokazala je da je spremna na sve da bi zadržala Zvezdana Slavnića, pa čak i da se koristi jezivim vradžbinama, prenose domaći mediji.

Ona je šokirala celu naciju kada je počela da izvodi rituale,  pre svega, izvela je takozvani ritual ljubljenja nogu, onda ritual za vlastite nokte, a svega toga je počela da izgovara jezive reči, koje lede krv u žilama.

Naime, Crnogorka je dosad krila da zna da koristi i crnu magiju, ali kada je u pitanju Zvezdan, ona se služi svim i svačim da bi ga zauvek vezala za sebe, što je sada u ovim obredima i činila. Anđela je prvo lizala Slavnićeva stopala i prste, a potom sekla nokte na nogama i stavljala ih u njegovu hranu. Ljudi koji su prepoznali ovaj obred odmah su osudili Đuričićku da se bavi zastrašujućim vradžbinama. Ona je prvo mazila Zvezdanova stopala i izgovarala neke čudne reči da bi potom zažmurila i opet iste reči ponovila. Nakon toga ga je vukla za prste da bi ih, na kraju, sa sve stopalom i polizala.

- Anđela očigledno zna i upućena je u vradžbine budući da je ovo što je izvela u javnosti mnogo opasno. Time je pokazala da je bolesno zaljubljena u Zvezdana i da je spremna bukvalno sve da uradi, što se kaže, da gazi preko mrtvih, samo da bi njega zadržala za sebe. Videli ste koliko puta mu je ponavljala da ona želi da mu čuva garderobu, a znate zašto, pa da bi i tu odradila obred s njegovim stvarima, opasna je - kaže bivša Anđelina drugarica koja otkriva da su joj sada stvari mnogo jasnije budući da je razne predmete zaticala u njenoj sobi.

Foto: printscreen

 

- Ne mogu da kažem da sam baš šokirana budući da sam svašta zaticala kod nje u kući. Ona je malo luda i ne može da podnese da je neko ostavi. Jeste li videli kako se ona zanela dok mu je prvo masirala prste, pa kad je počela da kruži glavom i žmuri, ona je bilo zaista jezivo. Onda, kada je isekla nokte i dok je on izašao u dvorište, ona mu ih stavila u hranu. Posle je on to pojeo, a kad ju je nudio da jede, ona je dobila pošto zna da on mora sve da pojede. To što je radila je bolesno- ispričala je Anđelina drugarica.

Inače, Slavnić je primetio da se Anđela čudno ponaša u poslednja dva dana, pa ju je pitao što joj je budući da je delovala odsutno i pričala nepovezano. On i ne sluti kakve mu ona vradžbine radi na oči i iza leđa, već sve smatra njenom igrom.

Nakon toga on je buncala neke reči, klatila se, mazila i ljubila Zvezdanove prste, a onda se on probudio i ustao kada je ona uzela njegovo stopalo polizala ga i sve prste olizala. On je bio zgrožen njenim postupkom i rekao joj je da to više ne radi, ali ona mu je objasnila kako uživa u tome. Nakon toga Zvezdan je izašao u dvorište po sok, a Anđela mu je u hranu stavila nokte, koje je sekla dok je on ručao na krevetu. Kada je sredila svoje nokte, ona je bukvalno Slavnića terala da ih dodiruje.

Foto: printscreen

 

Inače, za ovu ljubavnu čaroliju prikladni su i vaši nokti i komadići kože. Materijal se mora usitniti ili iseckati baš tanko, ako je potrebno, i dodati u hranu koju će ispitanik naknadno jesti. Tokom izvođenja ovog obreda potrebno je izgovarati određene reči:

- Neka sluga božji (izgovoriti ime osobe koju želite da vežete), pojede moje telo, okusi moju dušu, upozna moje srce i sam postane moj. Njegovo srce je u mojim rukama, njegova duša i telo živeće samo za mene, sa mnom. Neka bude tako.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija