• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

19.02.2023

11:17

ANĐELA SAZNALA DA JOJ RODITELJI PRODAJU KUĆU ZBOG AFERE SA SLAVNIĆEM! Drama u Beloj kući!

printscreen

Rijaliti

ANĐELA SAZNALA DA JOJ RODITELJI PRODAJU KUĆU ZBOG AFERE SA SLAVNIĆEM! Drama u Beloj kući!

Podeli vest

Bilal Brajlović je prokomentarisao aktuelni ljubavni odnos Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, te je tom prilikom osudio njegovo ponašanje, pa mu je rekao da nema lepo mišljenje o njemu.

Jutjuber je najpre osudio sramni postupak Zvezdana, a onda je u daljem izlaganju ispričao Anđeli da joj se porodica seli, o čemu se već duži period polemiše u medijima.

- Ne znam šta je sa ovim ljudima, svega mi, niko ne može da kaže svoje mišljenje. Ja imam pravo ovde da kažem šta želim. Moram da se ogradim kad je Ana u pitanju, ona me je juče zamolila da ispušimo cigaru, ja sam joj tada rekao samo da je jedno pričala pre ulaska, a drugo po ulasku u rijaliti. Zvezdane, ja ću ti reći sve u lice, bolje je i to nego da radim nešto iza leđa. Svi mu govore iza leđa, a ne govore mu to u lice. Moram Zoricu da pohvalim, ona je rekla pravu stvar kad je u pitanju strahopoštovanje. Zvezdan je dobar prema svima, ali kad dođe Marku Markoviću:''Bićeš dobar sa mnom, ili sa njom''. Da si šmeker, rekao bi da svi budu sa njom dobri, a ne sa tobom. Bio si sa njom toliko godina, njoj je sada najteže. O Zvezdanu sam imao najbolje mišljenje, dok nije uradio sve ovo. Da li znaš koliko si se ukanalio? Kad sam ja posumnjao u Maju i tebe, ti si rekao da ne želiš ništa, da imaš kod kuće nekog, a pre svega kodekse i manire. Ti si izgubio kodekse i manire - ispričao je Bilal za crnim stolom, pa je rešio da Anđeli otvori oči, pa joj rekao da Zvzdan nije zaljubljen u nju.

Foto: printscreen

 

Kakva je to zaljubljenost? On da je zaljubljen ne bi radio sve što radi sa drugim devojkama. Ne lažem, znaš i sam šta je sa Aleks bilo u izolaciji, kako si je privukao, i šta ste radili. Anđela, upala si u crnu rupu. Misli da tvoji prodaju kuću zbog stida. Znaš i sama šta si meni govorila, na kraju si najgora ispala - kazao je Bilal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija