• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

19.02.2023

22:07

ANA JE IZGUBILA PET LITARA KRVI, OPKOLIO SAM BOLNICU! Aca Bulić otkrio do sada nepoznate detalje o gubitku bebe  koju je dobio sa Ćurčićevom!

Printscreen

Rijaliti

ANA JE IZGUBILA PET LITARA KRVI, OPKOLIO SAM BOLNICU! Aca Bulić otkrio do sada nepoznate detalje o gubitku bebe koju je dobio sa Ćurčićevom!

Podeli vest

Aca Bulić, bivši emotivni partner zadrugarke Ane Ćurčić, otkrio je detalje vezane za navodni nestanak odnosno smrt njihove ćerke Aleksandre koja je umrla nakon samo devet dana života.

Bulić je svojevremeno bio u vezi sa Ćurčićevom koja je nedavno ušla u "Zadrugu 6" kako bi se obračunala sa bivšim nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem i njegovom devojkom Anđelom Đuričić, a sada je otkrio detalje iz njegove veze sa Anom i nestanku njihove bebe.

Foto: printscreen

Ana je rekla da je Aca bio njena velika ljubav...

- Ja sam sa Anom bio pre trideset i kusur godina. To su bila druga vremena, zabavljali smo, držali za ručice, to je tako izgledalo tada. Živeli smo zgrada pored zgrade, išli smo u istu školu "Đuro Strugar" u bloku 37, i kao sva normalna deca u to vreme, počeli smo na klupici, od pantomime do lastiša. Ana je zatrudnela kada je imala 17-18 godina, to je bilo pred kraj naše veze. Zatrudnela je i imali smo taj peh da nam je dete navodno umrlo u bolnici "Narodni front". Ona je taj porođaj jako teško podnela, izgubila je pet litara krvi. Ja sam trčao sa jedne strane na drugu, devojčica kojoj smo dali ime Aleksandra je provela devet dana u inkubatoru, a onda su nam saopštili da je dete umrlo - rekao je Aca za Republiku s knedlom u grlu, pa nastavio:

Foto: Printscreen/Instagram

Aca Bulić

- Ja to nisam hteo da prihvatim u to vreme, svaka ćelija mog bića je pulsirala da je ona i dalje živa. Tražio sam da sahranimo dete, tri dana sam stajao ispred, opkolio sam bolnicu kako bi mi vratili bebu, jer nismo dobili nikakav papir. Ja sam i dan-danas uveren da je to dete živo. Ja sam dete viđao pre toga, nakon toga nam nisu dozvolili da vidimo bebu. Moja Aleksandra je nekako, za razliku od stotine dece koja se nalazila u inkubatorima, disala. Jezive su to scene bile, krv na sve strane, ne daj Bože nikome da to preživi, ali ubeđen sam da je ona ukradena, međutim, to nikada nisam mogao da dokažem. Posle tri dana mog insistiranja, došli su moji otac i majka i lupili mi dve čvrge i naterali me da pustim ljude da rade svoj posao. Tako sam nekako prihvatio tu sudbinu, ali u dubini duše, mislim da je Aleksandra živa - istakao je Bulić odlučno.

Bulić u razgovoru za naš portal otkriva da je njegova ljubav sa Ćurčićevom nakon tragedije bila na klimavim nogama, ali da su i nakon kraha veze ostali u besprekornom odnosu.

Foto: E-Stock

Ana Ćurčić

- Ana i ja smo nakon toga ostali još dve godine zajedno, ali siguran sam da nas je taj događaj definitivno poremetio. Razišli smo se, svako je krenuo svojim putem, ali smo ostali uvek tu jedno za drugo i stvarno imam samo reči hvale za nju. Uvek sam tu za nju, kao i ona za mene.

Podsetimo, Aca je sa Aninom kumom Milenom Kačavendom juče imao lajv uključenje putem društvene mreže Instagram. Tom prilikom je pomenuo potencijalni ulazak u "Zadrugu 6", o čemu više možete pročitati na OVOM linku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milos

pre 1 godinu

Zena u proseku ima oko 4,5 litara krvi. Dakle ona je izgubila sve i jos je verovatno iz okolnog vazduha dobila oko pola litre koju je takodje izgubila i sve u svemu ona je vampir jer sad nema ni mililitar krvi u sebi. Srpsko novinarstvo na vrhu.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija