• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

21.02.2023

13:49

JA ZNAM DA TI MENE NE VOLIŠ! ANĐELA JAVNO RASKINULA SA ZVEZDANOM! Ana odmah skočila na nju, a onda nastao haos! (VIDEO)

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

JA ZNAM DA TI MENE NE VOLIŠ! ANĐELA JAVNO RASKINULA SA ZVEZDANOM! Ana odmah skočila na nju, a onda nastao haos! (VIDEO)

Podeli vest

Čuveni trio Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić ponovo su bili tema danas za crnim stolim u emisiji. Najveći haos nastao je kada je Anđela kazala da hoće da raskine sa Zvezdanom jer misli da on nju ne voli, a onda je na to reagovala Ana koja joj je zabranila da plače pred njom.

Zadrugari su komentarisali situaciju da su i Ana i Anđela pritrčale Zvezdanu u pomoć kada je imao temperaturu i polemisali su kojoj je bilo mesto pored njega u tom trenutku. Ana je dala svoje mišljenje, a onda je došlo do haosa između nje i Anđele.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Anđela i Zvezdan

- Ja Zvezdana ne bih prevarila nikada ovde, a kamoli da ga povredim, uvredim. On mene nikada nije voleo i to je sada dokazao - rekla je Ana.

- Ja sam tražio pomoć osobe koja zna sve. Ana zna sve o meni, i prirodno je sve to da uradi, i da nije došla da uradi, ne bih se naljutio - govorio je Zvezdan.

- Ja mislim da on uopšte nije zaljubljen u mene, zavozao si se sa mnom, ali nema tu emocija. On je sa mnom samo zato što zna šta sam ja sve uradila zbog njega, ja to osećam - rekla je Anđela kroz suze.

- Ja ima ženski osećaj i tu intuiciju. Mislim da mu je sada do avantura i prolaznih veza. Ja misilim da on ne voli Anu kao ženu, ja verujem da to nije tako. On mene ljubi, a meni je u glavi kako se on ljubi sa drugim devojkama - kroz suze je kazala Anđela.

- Čovek je loše, danas je pao u nesvest, ona ustaje i za crnim stolom plače kao kiša i govori ovo. Čemu ova teatralnost, čemu ove suze, to nije realno. Umesto da je otišla i sa njim popričala nasamo, ona ovo radi javno - rekla je Ana.

- Ti sada plačeš, ja sam plakala zbog tebe tri meseca. Plači, nije mi te žao ni sekund. Ti ćeš preda mnom da sediš i da plačeš. Umri, ja sam umirala zbog tebe, bre. Spusti pogled, ne gledaj me tako. Nemaš ni srca ni duše, ne umeš da voliš. Ti si zlo, samo na sebe misliš. Sram te bilo, a i ti Zvezdne ovakvu ženu zaslužuješ, a ne mene. Još skidaš naočare i gledaš me pokvareno - vikala je Ana kroz suze.

- Sve šta ja radim ne vredi, vas boli istina - govorila je Anđela.

- Ovo ne treba da radiš ovde, nego sami da popričamo - dodao je Zvezdan.

- Ti si našao kod Aleksandre da pođeš u izolaciju posle poljupca u krevetu sa mnom. Baš nešto si našao sa Majom da se grliš preda mnom. Ja nemam pravo da kažem kako se osećam, a ti imaš pravo da držiš Aleksandru za ruku dok si sa mnom u vezi. Pukla sam, neću više da budem u vezi, kraj! Nisam psihički dobro, moje zdravlje mi je na prvom mestu. Ne zanimaš me više. Ne zato što mi nije stalo do tebe, nego zato što mislim da želiš da uživaš u životu, a ja ne mogu da gledam kako flertuješ sa drugim curama. Ja nikada takvo ponašanje nisam dozvoljavala svom momku. Kao što mene ne vidiš da flertujem sa drugim muškarcima, ne dozvoljavam svom momku da to radi. Za sebe ću isključivo da mislim od sad - rekla je Anđela kroz suze.

- Anđela moraš da pričaš o tome - rekla je Ivana.

- Kako tebe nije sramota tako da pričaš? - upitala je Ana u suzama.

- Tebe je on varao, a ti se se vraćala. Zaboravi ti na jednu Anđelu, pređi mu preko svega i budu opet sa njim - vikala je Ana.

- Mala smiri se, nije tebi baš kako treba, a ti Zvezdane, sam pao, sam se ubio - rekla je Ana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija