• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

22.02.2023

16:42

RUSVAJ ZBOG ANE ĆURČIĆ, LJUBAVNICI ZARATILI! Marko i Sanja napravili karambol u Beloj kući!

Printscreen You Tube

Rijaliti

RUSVAJ ZBOG ANE ĆURČIĆ, LJUBAVNICI ZARATILI! Marko i Sanja napravili karambol u Beloj kući!

Podeli vest

Starleta Sanja Grujić i Marko Stefanović imali još jednu žustru svađu, a povod za raspravu je to zato što je bila ljubomorna jer je on razgovarao sa Anom Ćurčić, pa ga je optužila da mu se sviđa.

Atraktivna crnka je u sobi nasrnula na svog partnera za kog ističe da se "igra rijalitija", kako bi bi bio tema za crnim stolom.

Sanja Grijić je svog dečka Marku Stefanoviću krenula da vređa, pa je počela da ga udara, a on joj nije ostao dužan, pa joj sasuo istinu u lice.

Starleta je bila isprovocirana, pa je krenula da ga šutira, a on joj je polomio šminku, jer nije želeo da joj popusti.

Rijaliti par nije mogao da se smiri, njih dvoje je razdvajalo obezbeđenje koje je odmah ušlo u Belu kuću. 

Foto: Printscreen You Tube

 

Vidi koje si ti đubre, koje si ti rijaliti go*no, što nisi rekla Ani da je od tebe krenulo vređanje i udaranje? Zašto nisi rekla za lisice, da ćeš da se izje*eš večeras?. Dođe mi da te tako ispljujem, da se nikad ne obrišeš. Je*em ti mater zlu u pi*ku! Koji ćeš mi ku*ac ovde? Nabiću ti pepeljaru u usta kad mi sledeći put pomeneš roditelje. Hoćeš da ti razbijem šminku? Nećeš ti meni da nabijaš na nos da volim starije tete, aludiraš na Anu Ćurčić! Neću ti više tolerasati - rekao je Marko besno starleti.

Dozvoljavaš Miljani Kulić da me zove raznim imenima i govori da sam devojka za tri minute, a ti ništa. Ti sve preokrećeš, pričaj tiše majmune, ne moraju svi da znaju da se svađamo! Ostavi me na miru! Iskoristio si me samo da bi produžio rijaliti opstanak. Želim da se skloniš od mene i da me zaobiđeš, sve mi je jasno! Videla sam da si legao kod Ane u krevet, jasne su tvoje namere - nastavila je Grujićeva.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Ti znaš šta si dozvolila prošle godine sebi devojko! Ti si samo za pljuvanje! J*bem ti mater, za šta mi služiš! Kome ti trebaš, meni ti produžila opstanak! Smešan si mi skroz! Dovoljno si rekla o sebi i o meni. Nećeš ti meni više udarati šamare za crnim stolom, nemoj da me povezuješ sa Zvezdanovom ženom! Sada ćeš da vidiš, nemaš više šminku - odgovorio je Marko Stefanović.

Foto: Printscreen You Tube

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija