• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.02.2023

07:20

PROBLEMATIČNA NIŠLIJKA TOTALNO IZGUBILA KOMPAS! Miljanu odbio Zola, ona smuvala Bilala!

Antonio Ahel/Insider

Rijaliti

PROBLEMATIČNA NIŠLIJKA TOTALNO IZGUBILA KOMPAS! Miljanu odbio Zola, ona smuvala Bilala!

Podeli vest

Miljana Kulić molila je Lazara Čolića Zolu da joj oprosti prevaru s Bebicom. Pošto di-džej iz Dervente nije pao na njene suze, startovala je Bilala Brajlovića i naterala ga da se poljube

Miljana Kulić ne zna s kojim bi muškarcem pre bila u "Zadruzi"!

Rijaliti cirkus

Ona je pre samo sedam dana ostavila di-džeja iz Dervente jer je navodno flertovao sa Anitom Stanojlović i vratila se Nenadu Macanoviću Bebici! Međutim, tokom žurke u "Zadruzi" Miljana je priznala da je to uradila samo iz inata, pa je na sve načine pokušala da ubedi Zolu da joj oprosti prevaru.

- Mnogo mi nedostaješ! Samo tebe volim! Oprosti mi! Drugi su mi napunili glavu kako se samo igraš sa mnom, zato sam otišla kod Bebice. Napisaću ti pismo u kom ću ti sve objasniti. Nisam kriva! - plakala je Kulićeva, dok je Čolić ostao pri stavu da ne želi da bude s njom:

- Kako se nisi setila da me voliš kad ti je tuđi penis bio u vagini?! Je l' tebi normalno da se izje*eš s drugim muškarcem, a onda plačeš za mnom?! Prethodna dva meseca bio sam savršen prema tebi, nisam napravio nijednu grešku! Zavoleo sam te kao nikad pre, a ti si mi zabola nož u leđa. Gadiš mi se!

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Zola i Miljana
Besan
Miljana, kako se nisi setila da me voliš kad ti je tuđi penis bio u vagini?!
Lazar Čolić Zola

Pošto ju je otkačio, Miljana je rešila da mu se odmah osveti. Ona je otrčala prvo kod Marka Markovića, s kojim je prisno plesala tokom žurke i ljubila ga po vratu, a u jednom trenutku i u usta!

Kad joj je bivši momak Stanije Dobrojević skrenuo pažnju da to ne radi, našla je novu žrtvu!
Kulićeva je startovala Bilala Brajlovića, koji se u petak vratio u "Zadrugu" posle operacije noge.

- Mnogo mi se sviđaš! Zaljubljena sam u tebe. Dopada mi se tvoja energija - pričala je bivšem momku Maje Marinković i grlila ga.

- Miksi, ne zezaj me! Radiš to iz inata Zoli i Bebici. Pijan sam, nemoj da me iskoristiš - branio se jutjuber.

Rijaliti ljubavi
Bilale, biću s tobom do kraja života! Zaljubićeš se u mene, veruj mi. Hajde da se poljubimo
Miljana Kulić

Foto: Printscreen

Bilal Brajlović

Brzo pao

Kulićeva, međutim, nije odustajala:

- Biću s tobom do kraja života! Zaljubićeš se u mene, veruj mi. Hajde da se poljubimo!

Bilal je pristao da se poljube na blic, ali je Miljana to iskoristila da ga ščepa za glavu. Potom je usledio nešto duži i strasniji poljubac.

- Sutra ćemo da razgovaramo o nama - zaključila je Nišlijka i nastavila da se provodi uz muziku.

Car nasrnuo na Bebicu: Govno jedno, ubiću te!

Filip Car nasrnuo je na Nenada Macanovića Bebicu! Momak iz Crikvenice iznervirao se zato što preduzetnik iz Beograda u stopu prati Miljanu Kulić iako mu je rekla da ga ne voli.

- Psihopato, ostavi je na miru! Ona voli mog prijatelja Zolu, a ne tebe. Govno jedno, smrdljivo! Ubiću te - urlao je pijani Filip. Kad ga je Macanović opsovao, on je izgubio kontrolu, skočio na njega, oborio ga na krevet i stegao. Obezbeđenje ih je jedva razdvojilo, a Filip je nastavio da preti Nenadu:

- Je*aću te! Nećeš imati mira do kraja rijalitija!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija