• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

23.02.2023

10:58

ISKASAPIĆU I TEBE I BRATA! Zvezdan BRUTALNO zapretio Neci i Peci, OBEZBEĐENJE HITNO REAGOVALO!

Printscreen

Rijaliti

ISKASAPIĆU I TEBE I BRATA! Zvezdan BRUTALNO zapretio Neci i Peci, OBEZBEĐENJE HITNO REAGOVALO!

Podeli vest

Blizanci Peca i Neca Lazić sinoć su se žestoko sukobili sa bivšim robijašem Zvezdanom Slavnićem, koji im je zapretio da će ih nakon rijalitija "iskasapiti", te da "neće oni još dugo".

Netrpeljivost između braće Lazić i Zvezdana već dugo tinja zbog toga što su jedni od malobrojnih koji su spremni da Slavniću oštro odbruse kada se ne ne slože sa njegovim ponašanjem, a sada su došli na ivicu fizičkog obračuna.

Foto: Printscreen

Svađa Zvezdana i braće Lazić...

Naime, Slavnić je skočio da "odbrani" Mikicu Bojanića kojeg je navodno Peca "uhvatio za vrat". Iako je Lazić rekao da mu je samo prišao, te da ga nije napao, Zvezdan i Miljan su nasrnuli na Pecu, a onda i Necu, koji je pokušao da odbrani brata.

- Moraš da se smiriš, nije ovo kraj - rekao je Zvezdan Peci, a Neca mu je odmah dobacio:

- Zvezdane, šta mafijaš?

Kada je Zvezdan krenuo ka njemu, zadrugari su pokušali da ih razdvoje i tom prilikom je Miljan uhvatio Pecu za vrat i vukao ga ka podu. Marko Petrušević Petrući ga je podigao, a Slavnić je dobacio sa drugog kraja prostorije:

- Smirite se, neće rijaliti da traje doveka - rekao je Zvezdan, a Peca mu je odgovorio:

- Slobodno, ne plašim se nikoga od vas. Beograd nije tvoj grad.

Slavnić je nastavio da besni.

Foto: Printscreen

Obezbeđenje je moralo hitno da interveniše...

- Pi*ko jedna, videćemo koliko će da traje ovo. Nećete dugo, traje ovo još tri i po meseca - dobacio je Zvezdan - a Peca mu nije ostao dužan:

- Nećeš ni ti dugo.

Voditelj Darko Tanasijević je pokušao da smiri situaciju, ali se Peca osvrnuo na Zvezdanove pretnje da će ga "iskasapiti".

- Ti ćeš mene da iskasapiš? - ponavljao je Peca, a Neca se umešao:

- Ti imaš svoje životne probleme, nemoj da skačeš na mene i mog brata. Tek ću da pričam o svemu što radiš! - zapretio je Lazić Zvezdanu.

Zvezdan je nastavio da se raspravlja sa njima.

Foto: Printscreen

Zvezdan je prethodno braći Lazić poručio da će ih "iskasapiti"

- Da li si Mikici skočio za vrat i odgurnuo ga? - pitao je Zvezdan, što je Peca negirao i opet pomenuo pretnje koje je dobio od njega:

- Ti si rekao "smiri se da vas ne bi je*ali ovde". Ja Zvezdane prema tebi nikada nisam pokazao nepoštovanje - rekao je Lazić, a Neca je dobacio:

- Završiće se rijaliti za četiri meseca, pa me ti iskasapi!

Voditelj je pokušao da smiri situaciju:

- Ljudi, nemojte da pričate gluposti, vodite računa šta izgovarate. Nemojte da pravite frku gde je nema. U ovoj situaciji ste lažno optužili ove momke - rekao je Darko.

Međutim, deo ukućana je opet nastavio sa napadima na braću Lazić, zbog čega je Peca još jednom sve podsetio:

- "Iskasapiću i tebe i brata", to govori Zvezdan.

Kako je izgledala ova svađa možete pogledati u videu ispod.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

Ovaj preti da ce da kasapi ljude i nista.... Kad neko preti murija upada u gajbu.... Ko stiti Mitrovica?

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17