• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

25.02.2023

19:18

NJENA MAJKA I JA SMO UPALE U STAN, BILA JE VEZANA... Anina kuma otkrila STRAVIČNE detalje Zvezdanovog nasilja nad Ćurčićevom!

Miloš Rafailović/printscreen

Rijaliti

NJENA MAJKA I JA SMO UPALE U STAN, BILA JE VEZANA... Anina kuma otkrila STRAVIČNE detalje Zvezdanovog nasilja nad Ćurčićevom!

Podeli vest

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić, u emisiji "Magazin IN" je progovorila o nasilju koje je Ana doživela od strane Zvezdana Slavnića sa kojim je bila u vanbračnoj zajednici.

Milena je odlučila da potpuno raskrinka bivšeg nevenčanog supruga svoje drugarice koja joj je za to dala "zeleno svetlo".

Foto: Printscreen

Milena je u emisiji "Magazin IN" ispričala detalje jezivog mučenja...

- Kad je on trebao da uđe bila je neka normalna priča. Ušao je kao gospodin i govorio da zna ko ga čeka. Dobro se držao. Ne mogu nijednog momenta da ga opravdam jer je u zatvorskim jedinicama bio 15 godina. Tamo nemate dozvoljene se*sualne aktivnosti. Kako si druže uspeo da brže bolje nađeš sasvim podobnu klinku - rekla je Milena, pa nastavila:

- On je nju tukao. Tukao bukvalno. Sanja veruj mi, ona se tolko njega plaši. Ne znam da li ste primetili da se ona ne izmiče kao što bi se evo ti izmakla kad bih ja krenula na tebe. Ona se ne izmiče, ukočena je.

Kačavenda je otkrila da je njegovo ponašanje od kada se vratio iz zatvora u Švajcarskoj postalo izuzetno nasilno.

Foto: Printscreen

Kačavenda je odlučila da kaže sve što zna o Zvezdanu...

Došao je potpuno psihički nestabilan. Prijateljica mi je objasnila da se nakon godinu i po dana čovekov psihološki profil u zatvoru menja. On je postao izuzetno nasilan. Ona nije mene lagala, prikrivala je, jer je mislila da će se tu nešto desiti. Ja ću da progovorim pa nek mi zameri, nek me eliminiše danas, sutra. Šta bi bilo kad bih ja sad rekla da je ona osam sati bila vezana za radijator, a da ju je on vukao za kosu, sedeo na krevetu jeo keks i pio mleko. Njena majka i ja smo upale u taj stan u osam ujutru, a ona je ta koja nije dozvolila da se policija zove jer je znala da je višestruki povratnik i da će automatski završiti u zatvoru - rekla je Milena i otkrila da je ona možda jedina žena koje se Zvezdan plaši:

Foto: Printscreen

Milena je bila svedok da ju je Slavnić vezivao za radijator...

- Zvezdan od mene zazire. Nisam ga prebila jer mi Ana nije dala, ali sam mu rekla uvrede i psovke i odvela je kod sebe kući. Jedina sam žena koje se on plaši. Rekla sam mu bude li se pojavio na mojim vratima, sve policijske službe će doći i nije se pojavio - rekla je Milena u emisiji "Magazin In".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija