• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.02.2023

08:19

RAFALNA PALJBA! ŠOPIĆKA SE OBRAČUNALA SA BOJANOM POSLE IZJAVE DA JE "PEGLAO"! Skandal u programu uživo! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

RAFALNA PALJBA! ŠOPIĆKA SE OBRAČUNALA SA BOJANOM POSLE IZJAVE DA JE "PEGLAO"! Skandal u programu uživo! (VIDEO)

Podeli vest

Ivana Šopić, našla se u centru skandala, kada je aktuelni učesnik Bojan Simić, rekao da je bio intiman sa njom. Bivša zadrugarka i voditeljka, nije želela da daje izjave za medije, te je rešila da se prvom prilikom, u uživo programu obračuna sa njim.

Ivana je uletela u Belu kuću i ustremila se na Simića, kako bi priznao da ne govori istinu i da je sve navedeno apsolutna laž. Iako je pokušao da se opravda, Aleks sa kojom je i pričao o tome, potvrdila je sve i stala u zaštitu Šopićeve.

- Popričaćemo o temi koja nije zadrugarska. Ja kao učesnik sam navikla da se ovde spominjem i nemam ništa protiv toga dok su u pitanju istine. Ostala sam šokirana neistinom jednog zadrugara, ja sam stvarno potrešena. Boki, dobro veče. Šta si rekao Aleksandri juče u rehabilitaciji? - pitala je Ivana.

- Da idemo na ručak - rekao je Bojan.

- Šta? - pitala je Ivana

- Drugarski - dodao je Bojan.

- Da li si pričao da smo u vezi i da si mi kupio auto golf 7? Da li si želeo da me upoznaš, zašto? Znači nisi pričao da si mi platio estetske operacije? - nastavljala je Ivana.

- Ne - negirao je Simić.

- Rekao je da ćemo svi ići na ručak kad izađemo. Rekao je da ćeš sa nama ići ti, šapnuo je - rekla je Aleks.

- Citiram ga "Peglamo se dve godine, a ona neće da ozvaniči vezu" - dodala je Ivana.

- Nije tako -pravdao se Bojan.

- Rekao je - potvrdila je Aleks.

Foto: printscreen

- Rekao je da ste u vezi dve godine, da si joj kupio Q7 za rođendan, da niko ne zna da ste u vezi i da će ti biti zahvalan što je ušao - ubacila se Ana.

- Meni su bivši zadrugari rekli da si im to pričao - rekla je Ivana.

- Nisam ni sa kim pričao o tome. Nisam lud, znam da postoje kamere i bubice. Rekao sam da idemo na ručak i rekao sam Ani. Nismo se nikad čuli ti i ja, nemam tvoj broj. Ne znam ni gde živiš - pravdao se Bojan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija