• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

28.02.2023

19:28

ZVEZDAN NA KOLENIMA, MOLI ANU DA NE IZNOSI PRLJAV VEŠ! Slavnić u SUZAMA, Ćurčićeva ga O'LADILA!

printscreen

Rijaliti

ZVEZDAN NA KOLENIMA, MOLI ANU DA NE IZNOSI PRLJAV VEŠ! Slavnić u SUZAMA, Ćurčićeva ga O'LADILA!

Podeli vest

Zadrugaka Ana Ćurčić i njen bivši nevenčani suprug Zvezdan Slavnić danima su na ratnoj nozi, pogotovo od kada je iznela detalje stravičnog nasilja koje je proživela sa njim.

Zvezdan je danas, nakon porodičnog sastanka na kome se saznalo da Milica želi da izbaci Anu iz kreveta koji dele, prišao Ćurčićevoj da joj ponudi pomoć jer je rijaliti surov, a da je takođe zamoli da ne iznosi prljav veš u svađama sa njim.

 

 

Slavnić ju je pozvao u spavaću sobu i započeo priču:

- Ti ne znaš gde si. Ja to znam jedini, Ovo je strašno. Meni je teško da gledam ovo. Koliko god da ti mene povređuješ kao što sam ja tebe, meni je ovo surovo - rekao je Zvezdan, a ana se nadovezala:

- Neka je.

Slavnić se ponudio da joj pomogne.

- Nije "neka je". Molim te da ti pomognem bilo kako. Ne ide na dobro - rekao je on, ali Anu nije zanimala njegova pomoć.

- Hvala ti. Kako god da ide, ja ću se izboriti. To je moja borba.

Foto: Printscreen

Zvezdan je moli da ne pričaju u rijalitiju...

Zvezdan je nastavio:

- Ana, poslušaj me. Stavi sve sa strane. Jel sam nekada pogrešio u proceni. Ovo je užas, trajaće četiri meseca! Šta god rekla ti za mene, i šta god ti kažeš za mene, meni, evo, mogu da mi krenu suze suze... Ja to ne mogu da foliram. Ako misliš da je foliram... - rekao je Slavnić plačljivim glasom, ali je Ćurčićeva bila neumoljiva:

- Kad bude prošlo mesec, dva, tri, ja ću sesti sa tobom i sve ću ti reći.

Zvezdan joj je rekao da ne treba to da iznosi u rijalitiju, ali mu je ona rekla da ako je tu počelo, tu će i da se završi. Slavnić je zatim nastavio sa ubeđivanjem.

Foto: Printscreen

Zvezdan govori Ani kako mu je teško...

- Ali ja to neću da radim ovde. Nisam ovde došao da bi izbacio to i to... Ne mogu ovde da pričam. Sešću sa tobom napolju i sesti 10 sati, isplakati se i ispričati. Ali neću ovde, neću po cenu ne znam čega. Ne treba ovo da se radi. Koliko god ti mislila da treba. Želim da te zamolim da dosta razmišliš, iako znam da ti je to teško. Jer ti ne treba veća borba od ovoga. Stavljam sve na stranu ružno što si mi rekla i ja tebi. Došla si, uradila si, rekla si, izbacila si strah, evo sve prihvatamo. Ne trebaš dalje, šta dalje. Molim te kao prijatelj, sešćemo ja i ti, ispričati se tri dana treba, mislim da je previše dato ovde... Evo pogledaj me - rekao je Zvezdan i zaplakao:

- Šta je poenta. Prodao sam tebe, ok. Šta je poenta da me uništiš? Da budemo dva najveća idiota na svetu?

Foto: Printscreen

Zvezdan se rasplakao pred Anom...

Slavnić je želeo da nastavi razgovor, ali Ana nije bila zainteresovana.

- Ne mogu sada. Spava mi se, prekidam priču - rekla je Ćurčićeva, ustala i otišla od njega.

Ovaj video je izazvao lavinu komentara.

"On je okrenuo celu kuću protiv nje da bi ostala sama i onda on da bude dobar da joj pomaže. Žešća manipulacija. Ne daj se Ana", "Prpa da će Ana ispricati pred celim svetom kakav je nasilnik. I suze će pustiti, na kolena pasti samo da Ana ćuti… Ne zna on šta mi već znamo iz njene priče sa Zoricom. Ispada još veci manipulator kad moli i plače", "Zvezdan kupuje mir sa Anom. Manipulator. Njemu teško.. Lažov, boji se šta ce Ana izneti i sad opet pokušava manipulacijom, kaže joj srećo" - bili su samo neki od komentara, a kako je izgledao njihov razgovor možete pogledati u videu ispod.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija