• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

28.02.2023

20:04

ŠOK! MILJANA NAPUSTILA "ZADRUGU"! Kulićeva uhvaćena sa BEBICOM u tržnom centru!

printscreen

Rijaliti

ŠOK! MILJANA NAPUSTILA "ZADRUGU"! Kulićeva uhvaćena sa BEBICOM u tržnom centru!

Podeli vest

Rijaliti zvezda Miljana Kulić danima očajava zbog toga što je njen verenik, Nenad Macanović Bebica, napustio imanje, a sada je na iznenađenje svih fanova uhvaćena sa njim u tržnom centru!

Kulićeva i Bebica su se šetali tržnim centro, a Miljana je razgledala stvari na popustu, dok je njen dragi sve vreme bio pored nje.

 

 

Snimak je ubrzo postao i viralan, a ispod su se nizali brojni komentari: "Zar Miljana nije u Zadruzi?", "Kako je sa Bebicom u šopingu?"," Gde je Miljana".

Inače, opšte je poznato da zadrugari nemaju dodir sa spoljnjim svetom, osim preko poklona i stvari koji im stižu od podrške i najmilijih, ali čak i tada poruke ili ceduljice nisu dozvoljene u Beloj kući, a kamoli izlazak iz rijalitija. Stoga su mnogi verni pratioci pomenutog Tv formata ostali šokirani prizorom.

 

 

Mnogi su posumnjali da je Miljana, isto kao i njena majka Marija, napustila imanje u Šimanovcima zato što je zdravstveno stanje njenog oca Siniše pogoršano, a kada će se vratiti u rijaliti ostaje nam da saznamo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anja

pre 1 godinu

O kojim likovima vi pisete i o cemu pisete. Sramota

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija