• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star/Informer

01.03.2023

16:02

POLICIJA DOLAZI PO ZVEZDANA U ZADRUGU?! Izneti dokazi krvničkih radnji, opet mu se sprema zatvor!

Printscreen

Rijaliti

POLICIJA DOLAZI PO ZVEZDANA U ZADRUGU?! Izneti dokazi krvničkih radnji, opet mu se sprema zatvor!

Podeli vest

Posle velike ispovesti Ane Ćurčić koja je otkrila da je Zvezdan godinama tukao i seksualno zlostavljao, tužilaštvo u Beogradu je odlučilo da pokrene postupak protiv njega.

Kako se saznaje, Anina kuma Milena Kačavenda je već spremila dokaze za tužilaštvo koje do sada nije iznela u javnost, a reč je fotografijama na kojima se vide velike modrice i povrede na Aninoj glavi. Njena kuma je već ispričala javno kako je Zvezdan vezivao Anu za radijator, te da je pesnicom udario u glavu nakon što je prokockao sve pare, pa će zbog toga prvo ona da bude po- zvana kao svedok na saslušanje, a krivična prijava za nasilje se po- kreće na osnovu Aninog svedočenja u Zadruzi kada je otkrila da je Slavnić primoravao na seks posle batina.

Kako otkriva izvor "Star", krivična prijava protiv Zvezdana je već spremna, pa je pitanje trenutka kada se policija može pojaviti u Zadruzi da ga privede.

Foto: TV Pink Prntscreen

- Sve što je Ana iznela je sasvim dovoljno da Slavnić ponovo završi u zatvoru. Za teško fizičko i seksualno nasilje preti mu kazna zatvora od pet do osam godina. Naravno, Ana će morati da ispriča sudiji kako ju je maltretirao, a njena kuma Milena se već izjasnila da će i ona da svedoči. Osim njih dve sada je i Anina majka Mila spremna da svedoči na sudu jer je ona videla sve povrede koje joj je Zvezdan naneo. Već postoji mnogo dokaza na osnovu kojih može odmah da ide u zatvor. Samo je pitanje šta će biti ako se Ana predomisli, jer ona može da odustane od krivične prijave - otkriva izvor, a sve to je potvrdila i Anina majka Mila.

- Sve što sam znala je bilo strašno, a kamoli ono što nisam znala. Jednom je došla kod mene sa svojom decom. On je prokockao moj veliki stan koji sam joj ja kupila za 50.000 evra. Jednom je došla kod mene sa modricama po nogama, tada je bila kod Zvezdana i njegove majke. To je bio period posle njenog razvoda. Ljubomorisao joj je jer je išla da vidi decu. Rekla mi je da je pala niz stepenice dok je nosila slike, da bi mi kasnije rekla da ju je tukao sa korbačem i pendrekom. Onim što policija ima. Zamislite kako je meni bilo. Kad ju je vezao za radijator ujutru je došla kod mene i rekla da je jedva pobegla - ispričala je Anina majka Mila, koja se nada da će Zvezdan da odgovara za sve što je uradio.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

S druge strane, Zvezdanov otac Moka i dalje ne veruje u sve te priče i trudi se da odbrani svog sina koliko može, ali mu je Ana poručila da se drži po strani jer on ni sam ne zna kako se Zvezdan ponašao prema njoj i kakav je pakao prošla.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Daliborka

pre 1 godinu

“ Izneti dokazi krvničkih radnji, opet mu se sprema zatvor!” Ajde Informerovi novinarčići malo u školu,ne može se ništa naučiti na velikom odmoru. Glumite neki medij,kao što vam urednik i vlasnik glumi na Pinku patriotizam,rodoljublje,veliku ljubav prema Srbiji i odanost Vučiću.A,on je lafinaš,promijenio nekoliko dresova,pa sad pokušava da opčini Vučića.Novine mu izgledaju kao toalet papir,jedna stranica(sloj) vijesti,a dva sloja Zadruga-nekultura,pjevaljke,sponzoruše,bezvezne priče,to je Informer i moral Dragana. Pogledajte naslov i školujte se,možda postignete nešto više od Dragana,ako ništa možete na N1,ista vam je politika i jednako lažete i obmanjujete čitaoce.

Garni

pre 1 godinu

Ma nije moguce.Ne mogu da verujem. Zezdan to nikad nebi uradio. Pa vidi se to na njegovoj faci. Tako smiren,kulturan i vaspitan,ma nema sanse.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija