• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ A. Z.

03.03.2023

11:11

ANĐELA I VALENTINA SE BORE OKO ZVEZDANOVIH STOPALA! Stankovićeva: Je l' hoćeš ja malo da ljubim nogice? (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

ANĐELA I VALENTINA SE BORE OKO ZVEZDANOVIH STOPALA! Stankovićeva: Je l' hoćeš ja malo da ljubim nogice? (VIDEO)

Podeli vest

U ''Zadruzi'' je poslednjih dana glavna tema da li zadrugarka Anđela Đuričic ima fetiš na stopala Zvezdana Slavnića. Neočekivano, dobila je suparnicu i u tome, Valentinu Stanković. Ona se, bez ikakvog ustručavanja, ponudila ispred Anđele da poljubi stopala Zvezdanu.

Tokom sinoćne emisije u beloj kući dogodilo se nešto šokantno. Naime, dok su zadrugari gledali klipove, Zvezdan je oko sebe napravio harem. Glavu je smestio kod svoje devojke, a noge mu je masirala Valentina i to sve na oči njegove devojke. Dugo se spekuliše o Valentininim emocijama prema Zvezdanu a ovim je dala nagoveštaj da tu postoji nešto više od prijateljstva.

Foto: printscreen

Zvezdanov harem...

Valentina je kroz smeh, kao i sve jači stisak po nogama upitala Zvezdana da li da poljubi njegova stopala.

 - Je l' hoćeš da ja malo ljubim nogice? - upitala je Valentina, a ovo je frapiralo Slavnićevu devojku.

Anđela ju je pogledala ledenim pogledom i ostala bez teksta kao i Zvezdan. Valentina je razumela da je napravila neprijatnu situaciju, te je promenila temu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija