• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

05.03.2023

16:18

ZVEZDANU SE OTKAČILA RUKA, PA NASRNUO NA ANĐELU! Da li je ovo bio udarac?! Slavnić besneo: PAZI ŠTA RADIŠ?! (VIDEO)

Instagram/printscreen

Rijaliti

ZVEZDANU SE OTKAČILA RUKA, PA NASRNUO NA ANĐELU! Da li je ovo bio udarac?! Slavnić besneo: PAZI ŠTA RADIŠ?! (VIDEO)

Podeli vest

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su sinoć stavili tačku na svoju vezu, ali je raskid bio buran. On ju je najpre polio vodom nakon što je ona kazala da će Ana i on živeti još 10 godina, a da će ona celog života nositi etiketu ljubavnice,. Nnakon toga joj je ispred Bele kuće i pretio, a možda je čak i udario.

Nakon što ju je pred svima ispolivao i izvređao, oni su pokušali da smire strasti u dvorištu, ali im to očigledno nije pošlo za rukom.

Naime, kako se vidi na snimku koji se pojavio na jednoj stranici na Instagramu, koja prati dešavanja u Zadruzi, vidi se Zvezdan koji rukom kreće na Anđelu.

Foto: Instagram/printscreen

Ili je pokušao, ili je uspeo da je udari... Zvezdan i Anđela

Zvezdan je navodno udario Anđelu, što je i označeno na videu koji je postavljen na društvene mreže.

- Pazi šta radiš, pazi šta radiš, to ti sad kažem zadnji put - pripretio je Slavnić, Anđeli koja je bila hladna, ili se možda pretvarala jer se uplašila, navodi se u komentarima fanova.

- Okej - rekla je ona.

- Ne, nemoj okej, nemoj posle da ti bude đavo kriv - rekao je Slavnić.

 

 

Ne možemo da tvrdimo da se udarac i desio, budući da je trenutak njegove ruke zamućen uzevši u obzir trenutno vreme i mrak u rijalitiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija