• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

06.03.2023

17:15

STRAVIČNA SVAĐA ANE I ANĐELE! Ćurčićeva skočila na ljubavnicu svog bivšeg: Zlo pokvareno, BIĆEŠ TUŽENA! (VIDEO)

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

STRAVIČNA SVAĐA ANE I ANĐELE! Ćurčićeva skočila na ljubavnicu svog bivšeg: Zlo pokvareno, BIĆEŠ TUŽENA! (VIDEO)

Podeli vest

Ana Ćurčić načula je da je Anđela spominjala nju u kontekstu da "nije brižna majka" i dojurila je do Đurićičkinog kreveta kako bi se obračunala s njom. Međutim, mlađana ljubavnica njenog bivšeg odlučila je da se brani i napala je Ćurčićevu iz sve snage pred Svezdanom koji je samo ćutao.

I dok je Anđela mislila da je Ana došla da joj prebaci jer je Zvezdanu kazala da će njih dvoje umreti za 10 godina, dok će ona doživotno nositi etiketu ljubavnice, Ćurčićeva je otkrila da je došla drugim povodom:

- J*bem li ti mater tu tvoju malu. Odakle njoj pravo da me provocira? Ćutim na sve otkako sam došla, zlo malo pokvareno. Odmah da si joj rekao da mi se izvini za decu - urlala je Ana.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Svađale se sve prštalo...

- Nikad, ti mene prva diraš. Odakle vama ideja da sam vama nešto rekla za 10 godina? Rekla sam za Zvezdana - govorila je Anđela.

- Još jednom mi li pomene da li sam brižna majka, a ti ćutiš - rekla je Ćurčićeva.

- Rekla si da Ani nećeš da daš lek, devojka se ovde previja! Zato sam rekla da si brižna majka- prepričala je situaciju Anđela koja je Žani tražila lek za Anu Spasojević kojoj je pao šećer i ima bolove. Međutim, Žana je kazala da se Ana samo šalila i da je planirala da zapravo da lek Ani:

- Ona bi meni za dva minuta rekla da dam lek, nije dobro i boli je bešika. Tebi sam davala kapi za oči - govorila je Žana.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Ana i Anđela u žestokom okršaju...

- Samo da znaš da ćeš biti tužena jer si mi decu uzela u usta- nastavila je Ana. 

- Skini mi se brižna majko, mislila sam da je Marija Kulić najveći monstrum kad je uzela Zoli vitamine, a ti si još veći - govorila je Anđela.

- Evo neću da se sklonim - rekla je Ana i zagrlila Zvezdna.

- To si radila zato te je i prevario. Ana Ćurčić, brižna majko - nastavila je da urla Anđela.

- Kako si se j*bala sinoć? - pitala je Ana na kraju.

- Odlično! Evo o ovome se i radi - govorila je Anđela ukazujući na to da je Ćurčićeva samo ljubomorna. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NEMA VEZE ŠTO SAM ZBOG TEBE NA STUBU SRAMA! Anđela i Ana pevale Zvezdanu sinoć, on se topio! (VIDEO)
Rijaliti

NEMA VEZE ŠTO SAM ZBOG TEBE NA STUBU SRAMA! Anđela i Ana pevale Zvezdanu sinoć, on se topio! (VIDEO)

Ana Ćurčić prepričala je Zorici Marković detalje razgovora sa Zvezdanom Slavnićem, a potom otišla u pab gde je u toku bila žurka i žestoko zaigrala uz Cecinu pesmu "Gore od ljubavi" dok je njen bivši sve ovo posmatrao za šankom. A onda se Zvezdanu pesmom obratila i njegova sadašnja devojka Anđela Đuričić koja je Slavniću poručila da je nije briga što je svi osuđuju zbog veze s njim.

01.03.2023

08:21

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija