• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

07.03.2023

22:17

SNIMAK KAKO ZVEZDAN GAĐA ANĐELU U GLAVU UZDRMAO JAVNOST! Slavnić ponovo bio nasilan prema devojci! (VIDEO)

Instagram/printscreen

Rijaliti

SNIMAK KAKO ZVEZDAN GAĐA ANĐELU U GLAVU UZDRMAO JAVNOST! Slavnić ponovo bio nasilan prema devojci! (VIDEO)

Podeli vest

Zvezdan Slavnić počeo je sve češće da gubi živce i nasrće na svoju devojku Anđelu Đuričić, koju je pre nekoliko dana udario, a sada gađao nepoznatim predmetom u glavu, zbog čega je navukao gnev pratilaca na društvenim mrežama.

Snimak na kojem se vidi svađa Anđele i Zvezdana pojavio se na društvenim mrežama, a razlog rasprave je taj što je Đuričićevoj zasmetalo to što neki zadrugari iznose svoje mišljenje o njima, kao i bliskost između Maje Marinković i Slavnića.

Foto: Instagram/printscreen

Slavnić ponovo nasrnuo na Anđelu

Anđela je u raspravi sa Zvezdanom, kojoj su prisustvovale Anita Stanojlović i Žana, u jendom trenutku kazala da ona ne želi da sluša mišljenje "njegovih" ljudi:

- Ja ne želim da slušam tvoje ljude, ja sam takva- kazala je Anđela zbog čega ju je Slavnić napao.

- Ti si takva, a mi smo idoti? I mi bi sada trebalo da prihvatimo što si ti takva- vikao je Zvezdan, a onda je Anđela ironično dobacila Aniti:

- Imaš li ti Anita nešto da dodaš?- besno ju je pitala Đuričićeva.

- Uh kako bi te sada iznabadao, smrdljušo mala! Ti si zlo! - urlao je Zvezdan gađavši je nepoznatim predmetom u glavu.

Oni su nastavili raspravu na stepenicama ispred Bele kuće, ali je Slavnić uspeo da se kontroliše da ne napadne Anđelu. 

Podsetimo, Slavnić je pre nekoliko večeri fizički nasrnuo na Anđelu ispred Bele kuće, a ona je kasnije Mikici Bojaniću prepričala taj momenat.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija