• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.03.2023

17:22

IZA NJE JE BURNA PROŠLOST, MAGNETSKI JE PRIVLAČILA ŽESTOKE MOMKE! Znate li ko je žena sa slike, danas je najpopularnija u Srbiji! (FOTO)

printscreen

Rijaliti

IZA NJE JE BURNA PROŠLOST, MAGNETSKI JE PRIVLAČILA ŽESTOKE MOMKE! Znate li ko je žena sa slike, danas je najpopularnija u Srbiji! (FOTO)

Podeli vest

O njoj se malo toga znalo sve do momenta dok nije javno istupila i ispričala svoju tešku životnu priču.

Ana Ćurčić, koja je trenutno u žiži interesovanja nakon ulaska u Zadrugu 6 i suočavanja sa njenim dugogodišnjim vanbračnim suprugom Zvezdanom Slavnićem, nekada je izgledala i živela potpuno drugačije.

Šokantne fotografije pre estetskih intervencija govore u prilog tome, a fotografija koja kruži na društvenim mrežama još jednom potvrđuje da se Ana ipak povinovala ovom trendu.

Crna, duga kosa, naočare za vid i manjak filera u obrazima i bez silikona u usnama, Ana izgleda potpuno neprepoznatljivo. Toliko da je danas ni rođena majka ne bi prepoznala.

Ovako Ana izgleda danas

Foto: E-Stock

Ana Ćurčić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Roko Prč

pre 1 godinu

"Danas je najpopularnija u Srbiji"! Pre bih rekao: "Danas je jedna od najomraženijih u Srbiji"

AlexRa

pre 1 godinu

Ne lupajte ljudi, kad vas molim! Uporedjujete slike od pre dvadeset godina. Sada joj je i slomljen nos, ako niste primetili (pitam se zašto, hmm...?!), i glas drugačiji zbog devijacije... Sama je rekla da je uradila usne odavno i da osvežava lice raznim tretmanima, ali ima i bore i sve ostale tragove starenja-valjda bi to prvo promenila?! A jagodice joj nisu punjene, nego joj je lice sve ispijenije i ispijenije, pa one dolaze do izražaja, kao i podočnjaci, bore smejalice itd. I na fotkama, kad je imala 16 godina se odlično vidi i prepoznaje da je to ona, lepa, negovana žena, kako god se okrene, za razliku od ovih plastificiranih fufi, tako da džaba pokušavate da je svrstate u isti koš, jer narod ipak nije potpuno poludeo, i sve vidi svojim očima.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17