• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

09.03.2023

09:46

HAOS U BELOJ KUĆI, ULETELO OBEZBEĐENJE! Filp i Aleks u ŽESTOKOM OKRŠAJU nakon što je saznala da je jutro dočekao sa Majom!

printscreen

Rijaliti

HAOS U BELOJ KUĆI, ULETELO OBEZBEĐENJE! Filp i Aleks u ŽESTOKOM OKRŠAJU nakon što je saznala da je jutro dočekao sa Majom!

Podeli vest

Zadrugarka Aleksandra Nikolić je vidno potresena, jer je saznala da su Filip Car i Maja Marinković proveli veče zajedno, pa je uletela kod sada već bivšeg dečka gde je napravila nikad žešću scenu.

Ono što je čula nikako joj se nije dopalo, pa je bez razmišljanja naskočila na Cara i napravila totalnu pometnju u Beloj kući.

Vodi je napolje! Zbog ovog ponašanja neću nikada sa njom biti u životu. Ona nije normalna, ovo je katastrofa!  Vidim joj po očima. Sedim sa njom i pričamo o tebi. Molio sam te svako jutro da ne radiš ovo - urlao je Car.

Foto: printscreen

 

- Šta si mi obećao? Ovo je razlog, ona je razlog. Nisam luda, vidiš da nisam luda, sve je sada jasno - rekla je Aleks.

- Ti ovo radiš na silu. Pusti me na miru. Plačeš tu na silu, sve zbog kadra, samo da bi bila glavna tema - kazao je Car.

Foto: printscreen

 

- Mogu da ti ulećem kad hoću. Lagao si me sve ovo vreme - nastavila je Aleks.

- Sve sam ti progutao. Ku*vo za pare, preko toga sam prešao, samo da bi bio sa tobom. Da ti mene gađaš i grebeš. Nek si mi došla u etno selo. Pet puta u tri dana me napadaš. Čaša vina u glavu, svaki dan trpim ovo. E sad ćeš biti žrtva. Sad ću te tek us*ati. Zadnji put sam u životu izgreban. Došla tu da njače bez suza - pričao je Filip.

Foto: printscreen

 

- Klošaru jedan, ni moj otac ne nasrće na mene. Jel te nije sramota na ženu da nasrćeš. Usnu si mi rascepao. Za ovo ću da te tužim. Ti nemaš onu stvar, a gde ti je k**!? Zato si i nervozan i nasilan. Dođi da vidiš šta si mi uradio. Gde ti je Marinka? I Elena? - rekla je Aleks koja je nakon okršaja sa bivšim izletela iz Bele kuće u dvorište vidno potrešena. 

Foto: printscreen

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
el schabanny

pre 1 godinu

a sto se sve ove znamenite loze na balvana...Bolje da pruzaju humaniterne usluge anonimnm muskarcima, pa da ih oni rangiraju.....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija