• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

12.03.2023

08:16

STANI, UKOPAJ SE U ZEMLJU! Zvezdan izdiktirao Anđeli kako će da se ponaša! (VIDEO)

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

STANI, UKOPAJ SE U ZEMLJU! Zvezdan izdiktirao Anđeli kako će da se ponaša! (VIDEO)

Podeli vest

Zvezdanu Slavniću nimalo se nije dopalo što se Anđela Đuričić raspravljala sa Zoricom Marković, iako mu je prethodno rekla da je ovu sezonu Zadruge "bacila" i da je ne zanima, a onda joj je očitao lekciju o tome kako će da se ponaša za crnim stolom i tom prilikom dao instrukcije da kad joj kaže da "stane", ona to mora bespogovorno da izvrši.

Raspava koju je Anđela imala sa Anom i Zoricom sinoć za belim stolom, navela je Zvezdana da debelo iskritikuje svoju 22 godine mlađu devojku:

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Zvezdan očitao Anđeli bukvicu...

- Što ćutiš? Ja sam hteo sa tobom da pričam o svemu ovome, samo si me ubrzala. Tebi očigledno nije jasno da tvoje izlaganje mogu da mi naprave samo veći krš u glavi. Pošto ti kažeš da si već bacila celu ovu godinu, ne znam što te toliko boli da ne ulaziš u to kad si već rešila i da paziš na nas, to ti onda u glavi nije...Kapiram da je sve tako jer si klinka. Ne shvatam zašto sve to umesto da sediš pored mene i da budemo mirni - počeo je s lekcijom Zvezdan, dok je Anđela samo ćutala, a onda odgovorila:

- Ne hvataj mi se za svaku reč, hvataj me za rogove, ali nemoj za svaku reč - rekla je Anđela, da bi joj Slavnić zapretio:

- Još jednom se razderi, izaći ću...Ja neću tebi da dajem ultimatume, samo ti kažem da ovako ne mogu iz 150 razloga. Samo nemoj da nam dolivaš ulje na vatru, da uradiš jednom, pošto zadnje dve nedelje radiš nešto drugo - govorio je rijaliti ulčsnik, nakon čega mu je +njegova devojka objašnjavala da se ona samo branila:

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Anđela i Zvezdan...

- Kad neko krene da laže za mene, ja puknem i ne mogu to da podnesem, pored svega, hoće i laž da mi napakuje. Laž ne mogu da podnesem. Dovodim bespotrebno, pravim probleme za stolom, meni i tebi dodatno pravim - pravdala se Đuričićeva:

- Ne mogu da skapiram da pričaš kako te niko odavde ne zanima šta misle ljudi, ni napolju, a radiš apsolutno suprotno. Ako te ne zanima, ne praviš reakciju, a ne da im daš do znanja da te intresuje - podsećao ju je Zvezdan na ono što mu je govorila.

Đuričićeva nije imala adekvatan argument, pa se samo složila sa Slavnićem:

- U pravu si - rekla je Anđela, što je Zvezdanu dalo "vetar u leđa" da nastavi da joj drži predavanja:

- Je**te ne bih ti pričao da nisam u pravu, da nisam u pravu, ćutao bih...Znaš da sam na ivici svega, kao što ti kažeš da ti Zorica pakuje nešto...Je l' možeš da se zapitaš kako je njemu i time pokazuješ kako si sebična i onda mi kažeš: "Ja sam ovde treća, kako je meni". Jeste, teško ti je, ali prioriteti postoje. Ja kad ti kažem "stani", ukopaj se u zemlju - rekao je on, a Đuričićeva je prihvatila njegove zahteve:

- Ja ako se utišam, biću ja kriva, a želim samo našoj vezi najbolje - branila se Anđela, a Zvezdan nije odustajao:

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Ana im je i dalje glavni problem...

- Ja ti kažem sada, kratko i jasno, ne ideš u priče, da ti se ona smeje jer si se upalila. Kako ne osećaš da ti tu gubiš? Treba opušteno da kažeš da te ona ne intresuje, tako ti je isto i sa Zoricom. Ako ti je gotivno da ti kaže: "Pu* i ku**c", meni nije - rekao je Zvezdan.

- Neću ja tebi ništa da pričam što se tiče Ane, znaš i sam svoje greške, ja nisam ta koja treba da ti govori o njima, niti ću se mešati. Sinoć kad si ono uradio i kada si izašao, skočili su na mene: "Što ne reaguješ?", ja sam rekla: "Ne mogu ad reagujem kada čovek ne želi da me čuje?" - rekla je Anđela.

- Pošto si se odlučila da budeš takva kakva jesi, što se meni ne sviđa, ali to ti onda daje za pravo da budeš jako ljubazna, normalna prema ostalim ljudima, da pokažeš da to možeš, da ja verujem da ćeš biti takva i bolja, da neću imati dileme sa tobom. Ja kao što ti kažem, imam dileme, da moramo da se dogovorimo oko mnogo stvari - pretio je Zvezdan raskidom, dok je ANđela samo ćutala:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija