• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. Ć. i D. I.

12.03.2023

12:05

MOKA SLAVNIĆ OBILAZI MANASTIRE NAKON HAOSA KOJI JE ZVEZDAN IZAZVAO U ZADRUZI! Bivši košarkaš trebalo da uđe u rijaliti, a onda naglo odustao! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

MOKA SLAVNIĆ OBILAZI MANASTIRE NAKON HAOSA KOJI JE ZVEZDAN IZAZVAO U ZADRUZI! Bivši košarkaš trebalo da uđe u rijaliti, a onda naglo odustao! (VIDEO)

Podeli vest

Bivši košarkaš Zoran Moka Slavnić nedavno je trebalo da uđe u "Zadrugu 6" kako bi se pridružio sinu Zvezdanu koji u rijalitiju "bije bitke" sa bivšom suprugom Anom Ćurčić i novom devojkom Anđelom Đuričić. Moka se ipak predomislio, a sada je usnimljen na Golopcu gde s prijateljima uživa i obilazi jedan od najpoznatijih manastira trenutno u Srbiji, Tumane.

Slavnić je sa Aleksandrom Mandićem, sinom pokojnog Milenka Mandića Mande koji je bio prijatelj Željka Ražnatovića Arkana, uživao u Golupcu gde su šetali i družili se. A kako smo saznali od ozvora bliskog Moki, on je i dalje u pregovorima sa Pinkom oko ulaska u "Zadrugu 6":

- Moka se i dalje oporavlja, nakon što je imao problem sa stopalom koje mu je bilo palo te koristi svaku priliku da ode u neki rehabilitacioni centar u Srbiji. On je i dalje smešten na Klinici za rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" u Sokobanjskoj gde je pod terapijom, a s vremena na vreme izlazi i putuje. Sada bio u Golupcu gde je obišao i manastir Tumane i tamo se molio za sina Zvezdana koji je u "Zadruzi". Zoran je mnogo zabrinut za Zvezdana, ali još nije spreman da uđe u rijaliti i suoči se s njim i sa Anom, a nije siguran ni da li je to pametno. Bio je na korak da pristane, međutim nije, ali je i dalje u pregovorima s produkcijom rijaliti programa- kaže izvor blizak Moki za Informer.

Slavnić, osim putovanja, uživa i u druženju s prijateljima koje poznaje decenijama i koji ga čak i savetuju oko ulaska u "Zadrugu". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mile

pre 1 godinu

lepo klosar uziva o trosku poreskih obveznika...malo u bolnicu,pa malo izadje u setnju pa opet malo u bolnicu na besplatan smestaj i klopu...a koliko stvarno bolesnih ne mogu da dobiju boravak zbog ovakvih parazita i grebatora...jadan covek,sta ga snadje...izgleda po zasluzi

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17