• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

12.03.2023

15:03

KRVAVU JU JE IZBACIO IZ AUTA, VEZIVAO ZA RADIJATOR! Anina kuma iznela nove detalje, tvrdi da se Ćurčićeva spasila pakla sa Slavnićem

printscreen

Rijaliti

KRVAVU JU JE IZBACIO IZ AUTA, VEZIVAO ZA RADIJATOR! Anina kuma iznela nove detalje, tvrdi da se Ćurčićeva spasila pakla sa Slavnićem

Podeli vest

Ana Ćurčić u "Zadruzi 6" svakodnevno iznosi detalje užasnog odnosa iz zajednice sa Zvezdanom Slavnićem, a u spoljašnjem svetu to za nju čini njena kuma Milena Kačavenda koja je sada izjavila da je zadrugarku nevenčani suprug izbacio krvavu iz auta.

Milena je najpre potvrdila za "Premijeru Vikend Specijal" da je istina sve što Ana govori u "Zadruzi 6":

- Istina je živa, nisam se nadala da će se situacija menjati iz sekunde u sekudu. Sve što je rekao je slagao. Sad meša Aninu ćerku, zeta i njenog oca. Ana je malo bolje. Ovo je njen rat, ja ga vodim spolja. Istina da je on nju vezivao, polivao, pljuvao i vređao. Neminovno je da joj je potrebna stručna pomoć - odogovrila je Milena koja tvrdi da joj se sada mnoge zlostavljane žene obraćaju za pomoć:

Foto: Prntscreen

Milena Kačavenda, potvrdila Anine reči...

- Ja sama igrom slučaja postala heroina, žena kojoj se obraćaju žene koje su pretrpele nasilje. Mene je kontaktirala žene iz Crne Gore, koja je rekla da trpi zlostavljanje, a ja je preusmerila da se obrati institucuijama. Ona je prijavila nasilje. Onda se desilo da sam preusmerila ženu iz Pirota, koja više nije živa. Njen muž je otišao u pritvor, a nakon dan i ubio, nakon što je izašao iz pritvora. Ako ti kažem da sam ja poslednja saznala od Ane da je podstanar u stanu u kom borabvi, onda je sve jasno. Prikrivala ga je. Vidite da šta god ona da kaže, on je ućutka - rekla je Milena.

Spominju se kaiševi, vezivanje i se**ualno zlostavljanje, a na pitanje da li joj je teško zbog Ane, Milena odgovara: 

- Jako mi je teško. Grozno, očajno. Dani su bili potrebni da sažvaćem sve što sam čula. Saznala sam da je ona bila 8h vezana za radijator jednom prilikom. Plakala je i takva došla kod mene u stan - rekla je Kačavenda koja je mišljenja da se brak Ane i Zvezdana neće nastaviti posle ovoga:

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Ratuju u "Zadruzi"... Zvezdan i Ana

- Mislim da nema, 95% sam sigurna u to. Kad izaže iz ''Zadruge'', ima puno drugarica koje će sve to da dokažu. Sad vidim koiko je situacija loša, jer joj preti svakodnevno - kazala je Anina kuma koja je u kontaktu sa Aninom porodicom:

- Jesam, njima je jako teško. Ono što je strašno je što je njen sin znao manje, nego ćerka. Majka joj je očajna. Njegov otac Moka, koji je znao sve što je radio Zvezdan, a na kraju podržao sve to i istakao da je to ljubav. Je l' ovo ljubav, matori dripče?! On zna da je krvavu Anu izbacio iz kola, a ja je držala, nije hteo da se meša... - kazala je Milena koja je prokomentarisala i Anđelu:

Foto: Prntscreen

Iznela sve što zna o Ani u Zvezdanu

- Anđela nije svesna u čije se ruke upušta. Razumem da se ona zanela i zaljubila. Anđeli Ana treba da se zahvali, jer je udaljila od Zvezdana. Anđelinim roditeljima želim da je izbave iz kandže predatora. Pre svega sam zahvalna teliviziji ''Pink'', jer je ovo Anin oporava. Mora da padne i isplače se, kako bi ponovno ustala. Ona je tu sa se obvračuna sa njenim nekadašnjim životom - istakla je ona.

Milena ima svoje mišljenje i kada je reč o ljubavi Anđele i Zvezdana i nije se libila da ga iznese: 

- Tu nema ljubavi ni sa njene, ali ni njegove strane. Kad se neko druži sa njim, čovek ga zavoli. On nema emocije prema ženama, hladan je. Car i on su dva frajera tamo, koriste devojke kako stignu, kao što to rade i oni sa njim. S obzirom na to da je Zvezdan bivši robijaš, on je na odmoru. Njihova ljubav neće opstati - istakla je Milena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Robby

pre 1 godinu

ZADRUGA SLAVNIC,ovog coveka treba da bude od javnog tuzioca biti optuzen i osuduti ga na deset godina strogi zatvor u produzetku na psihijatrijsko odelenje do kraja zivota jer to je opasan covek za opstestvo u kojem on zivi

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17