• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

13.03.2023

17:09

PUKLA 870€ NA NAOČARE! Aleksandra Subotić nije žalila novac za OVAKAV modni detalj (FOTO)

ATAIMAGES

Rijaliti

PUKLA 870€ NA NAOČARE! Aleksandra Subotić nije žalila novac za OVAKAV modni detalj (FOTO)

Podeli vest

Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić podelila je sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram svoje iskustvo iz šopinga u kojem su joj naočare u prodavnici naplatili mnogo više nego što realno koštaju!

Aleksandra se često hvali firmiranim stvarima, a njen suprug Predrag Peca Raspopović  se trudi da joj obezbedi sve i ispuni svaku želju.

Foto: Printscreen/Instagram

Aleksandra Subotić, starleta

Međutim, Subotićeva se nakon jednog šopinga u Grčkoj gorko pokajala. Naime, naočare je platila čak 870€, a na Jutjubu je objasnila kako su je "odrali"!

Foto: Printscreen/Instagram

Aleksandra Subotić, starleta

- Ove naočare sam kupila u Grčkoj. Odrali su me, jako sam se razočarala. Moj suprug i ja smo išli da gledamo naočare, on je gledao za vid, a ja sam se u njih zaljubila. Malo se osećam kao ovca, sada mi se ne sviđaju toliko kao ranije. U radnji sa popustom sam ih platila 870 evra, a na sajtu koštaju 510 evra - ispričala je Aleksandra razočarano.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Rasturila se. Ove godine su moje za vid kostale 700 eura,staklo je progresivno a ram Prada. Menjam ih svake druge godine.A, nisam starleta.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija