• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

15.03.2023

09:37

PREVRTAĆU TE TRI MESECA! Zvezdan nakon dolaska iz policije urnisao Anu i uputio joj jezive pretnje! (VIDEO)

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

PREVRTAĆU TE TRI MESECA! Zvezdan nakon dolaska iz policije urnisao Anu i uputio joj jezive pretnje! (VIDEO)

Podeli vest

Izlazak iz "Zadruge" na sat vremena, Zvezdana Slavnića doveo je do tačke pucanja jer je bio priveden u policijsku stanicu, a po povratku se obrušio na Anu Ćurčić kojoj je najpre prevrnuo krevet, a potom joj žestoko pripretio u pabu.

Iako je spavaća soba bila prepuna ljudi, niko nije zaustavio Zvezdana koji je zastrašivao bivšu ženu i govorio joj: "Ajde, dođi ovamo", a Miljan Vračević pokušavao je da ga odobrovolji i udalji od preplašene Ane.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Slavnić napao Anu po povratku iz policije...

- Ja ću tebe da udarim iz sve snage! Ajde završi?! Šta hoćeš više?! Smrtušo, j*baću te Tri meseća ću da prevrćem, smrade, smrdušo, reč jednu više- vikao je Zvezdan.

- Ovde si došla da mi zagorčaš život. Svima ću vam j*bati mater- vikao je i pretio Zvezdan.

Nije se tu nastavilo, već je unezvereno šetao imanjem, a onda je i zapretio Ani. Slavnić je toliko bio izbezumljen da je moralo da reaguje obezbeđenje da ne bi ugrozio Aninu sigurnost.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Nije mogao da se smiri...

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
el schabanny

pre 1 godinu

misljanja sam da je Zveki samo hteo da pocne sa generelnim sredjivanjem i ciscenjem ali ga nijesu rezunjeli....

Mira Đozo

pre 1 godinu

Kome prijaviti nasilje u realitiju? Ne radi to onaj ko treba, a to je produkcija. Vrlo je neukusno da stavite oglas “protiv nasilja” ,a kao novinari ne radite ništa po tom pitanju. Da li se protiv nasilja borite samo sto objavite oglas i to je to.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija