• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer/D.S.

15.03.2023

18:53

ANĐELIN OTAC I ACA BULIĆ SMISLILI PAKLENI PLAN!? Zvezdanu će doći glave, evo šta su naumili!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

ANĐELIN OTAC I ACA BULIĆ SMISLILI PAKLENI PLAN!? Zvezdanu će doći glave, evo šta su naumili!

Podeli vest

Roditelji Anđele Đuričić koja je u "Zadruzi" u vezi sa bivšim robijašem Zvezdanom Slavnićem kontaktirali su bivšeg dečka Ane Ćurčić kako bi spasili svoju ćerku od njenog dečka.

Aca Bulić rešen je da spase Zvezdanovu bivšu nevenčanu suprugu i svoju bivšu devojku Anu Ćurčić i ne dozvoli joj da poklekne. Sa druge strane, Anđelina porodica ne podržava Anđelinu vezu i neće dozvoliti da napolju bude sa Slavnićem. 

Navodno, Bulić i Anđelin tata Veliša čuli su se telefonom kako bi napravili plan da se reše Slavnića i odvoje ga od Ane i Anđele.

Foto: Printscreen

Anđelini otac i majka su očajni...

- Veliša ne zna šta će više od muke, Anđelina mama uopšte nije dobro, pogotovo nakon što je Zvezdan ispolivao i udario po glavi Anđelu. Đuričić je došao u Beograd i išao u policiju da prijavi Zvezdana, ali nije mogao ništa konkretno da učini, jer su mu u policiji rekli da Anđela lično mora da prijavi nasilje. Preko jednog poznatog biznismena Veliša je našao broj Ace Bulića i pozvao ga je. Anđelin tata je otvoreno rekao Aci da nikada neće dozvoliti da njegova ćerka bude sa Zvezdanom kada izađe iz rijalitija. Dugo su pričali i napravili su dogovor. Veliša se nada da će Aca u nekom momentu ući u rijaliti i rekao mu je da Anđeli kaže da su se videli i da su loše zbog nje, te da mora da se iste sekunde skloni od Zvezdana. Takođe je Anđelin tata zamolio Acu da nagovori Anu da prijavi Zvezdana za nasilje, jer će on za ruku odvesti ćerku u policiju. Ma, čovek je u užasnom stanju, ona da zna samo pet posto šta se dešava napolju ne bi joj bilo dobro - otkrio je navodno izvor za "Svet" i dodao:

Foto: Printscreen

Aca Bulić

- Veliša je konzervativan čovek, sve ovo što se dešava u "Zadruzi" za njega je ogromna bruka. Zvezdan mu je ukaljao ćerku, još je ponižava najstrašnije. Da nema kamera verovatno da bi je maltretirao, kao što je i Anu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija