• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

17.03.2023

20:19

DOŠLA SI OVDE ZBOG PARA, A NE ZBOG ZVEZDANA! Janjuš napao Anu, ona otkrila istinu: A šta ako sam dobila blagoslov njegove ćerke da uđem!

printscreen

Rijaliti

DOŠLA SI OVDE ZBOG PARA, A NE ZBOG ZVEZDANA! Janjuš napao Anu, ona otkrila istinu: A šta ako sam dobila blagoslov njegove ćerke da uđem!

Podeli vest

Ana Ćurčić ušla je u žestoku raspravu sa Markom Janjuševićem Janjušem koji ju je napao zbog načina na koji se u "Zadruzi 6" obračunava sa bivšim suprugom Zvezdanom Slavnićem, a u jednom trenutku ju je optužio da je ušla zbog novca.

Janjuš je napre Ani zamerio što je blaga prema Maji Marinković koja joj je spopadala muža, dok Anđelu ne štedi:

Foto: zadruga printscreen

Rasprava Ane i Janjuša

- Ne zanima me da li Maja ima pretenzije da bude sa Zvezdanom. Pre dve nedelje da si me to pitao, ja bih ti rekla da mi nije lako zbog toga. Konktretno mi je napolju sve to jakio smetalo, bilo mi je loše zbog toga. Aleks sam ovde prišala samo da bih je zaptitila - objašnjavala je Ana Janjušu svoju nakloniost prema Maji i Aleks, a on joj je postavio pitanje koje je sve šokiralo:

- Gledala si Zvezdana i Aleks napolju, da li nakon toga možeš da imaš lepo mišljenje o njoj? - upitao je Janjuš.

- Njihova je stvar šta će one da rade sa Zvezdanom - odgovorila je Ana.

Međutim, Marko se tu nije zaustavio, pa je nastavio da je rešeta pitanjima: 

- Ti si rekla da te više ne zanima Zvezdan, ako je tako, onda treba da se okreneš i ne komentarišeš ni Anđelu. Doduše, mislim da nisi iskrena - rekao je Janjuš.

Nakon njegovog pitanja, Anin odgovor je sve iznenadio:
- Šta ja imam da zameram Maji i Aleks sad? Ne mogu da kažem da Maja nije džek, ja je gotivim - rekla je Ana.
- Maja je devojka koja se vrzmala oko tvog muža - nastavio je Janjuš, a tada se ubacila Markovićeva koja je sve vreme slušala njihov razgovor:
- Da, ali se nije je*ala sa njim - dodala je Zorica.

Kao grom iz vedra neba, Janjuš je nakon ovoga optužio Anu da je samo zanima novac:

- Nema veze, na osnovu svega ovoga, dala si mi za pravo da pomislim da si ovde došla samo zbog para, a ne Zvezdana - istakao je Janjuš.

Foto: zadruga printscreen

Raspravlji se... Ana i Janjuš

Ovo je naljutilo Anu, pa mu je odgovorila: 

- Janjuše, moj cilj ovde je da prebolim. Svakim danom sam na korak bliža tome - rekla je Ana, a nadovezala se Zorica:

- Kad je Zvezdan mogao da uradi sve što jeste, onda može i Ana Njih dvoje su planirali pre njegovog ulaska da on zaradi pare i da obezbede lep život kad izađu.

Međutim, Janjušević je nastvio da optužuje Anu: 

- Eto nje sad ovde, zarađuje i ona. Ne može niko da mi kaže da joj je kakše da bude ovde sa njim, nego da ga od kuće gleda - kazao je on..

- Da li si mislio da sam znala da će se on ponašati ovako kad sam došla? - upitala je Ana.

- Mislim da si na osnovu svega mogla bar da zaključiš kako će da se ponaša. Bar malo poštovanja prema njegovom detetu si mogla da imaš da ne kažeš sve što jesi - rekao je Janjuš, a onda je Ana otkrila da je možda imala podršku Zvezdanove ćerke Sare:

- Šta ako sam imala njen blagoslov? - upitala je Ana, a Marko je odgovorio da je šokiran: 

- Ako si ti imala blagoslov od strane njegove majke i ćerke, onda ja to ne mogu da razumem. Nemoj da misliš da sam ja na nečijoj strani - rekao je Janjuš.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mirjana

pre 1 godinu

Hehehe a Janjus dosao za klikere. Naravno da je dosla zbog para, koje joj je ovaj dripac prokockao, a Janjus ima najmanje prava da joj bilo sta kaze, covek je kockar, nasilnik, manipulator, svaler a mozda je njemu sve dozvoljeno a Ani nije ccccccc.

Naomi Samuel

pre 1 godinu

Moje ime je Shira elijah i moj suprug i ja smo u braku oko 6 godina. Bili smo u sretnom braku i imali dvoje djece, dječaka i djevojčicu. Prije 3 mjeseca počela sam primjećivati njegovo čudno ponašanje, a nekoliko tjedana kasnije saznala sam da se moj muž viđa s drugom. Počeo je kasno dolaziti kući, nije se više brinuo ni o meni ni o djeci, ponekad izađe i ne dođe kući oko 2-3 dana. Učinio sam sve što sam mogao da riješim ovaj problem, ali bez uspjeha. Postala sam jako zabrinuta i trebala sam pomoć. Dok sam jednog dana pregledavao internet, naišao sam na web stranicu na kojoj bi dr. Apata mogla pomoći u rješavanju bračnih problema, obnovi prekinutih veza i tako dalje. Pa sam osjetio da bih trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i ispričao mu svoje probleme, a on mi je rekao što da radim i ja sam to učinio, a on je napravio magiju za mene 48 sati kasnije. Zajednica je postala divna i sretnija jer je Dr Apata najbolji online bacač čarolija koji je moćan i originalan. Ako budete imali bilo kakvih problema, kontaktirajte ga i jamčim da će vam pomoći. Njegov kontakt: drapata4@gmail.com Možete ga također kontaktirati putem WhatsAppa i Vibera s ovim brojem: (+66 81 302 8552).

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija