• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.03.2023

08:00

ZVEZDAN DOŽIVEO NERVNI SLOM, HAOS U BELOJ KUĆI! Slavnić preti, vređa i pljuje!

Printscreen

Rijaliti

ZVEZDAN DOŽIVEO NERVNI SLOM, HAOS U BELOJ KUĆI! Slavnić preti, vređa i pljuje!

Podeli vest

Zvezdan Slavnić i njegova bivša partnerka Ana Ćurčić žestoko su se sukobili večeras u rijalitiju "Zadruga 6", pa je on potpuno izgubio kontrolu i šokirao sve agresivnim ponašanjem.

Počele su spekulacije u Blekoj kući između zadrugara, pa se po ćoškovima priča da pevačica Zorica Marković loše utiče na Zvezdanovu bivšu. 

- Ja sam neko kome se Ana poverava. Tu sam da je utešim i dam vetar u leđa, ali ne i da je savetujem šta da radi i kako da se ponaša. To što sam nekim ja trn u oku, ne znači da treba da me krive za to što je ona u ovakvom odnosu sa Zvezdanom - rekla je Zorica.

- Ti, ku**o jedna, samo da ti kažem da ću te jako je**ti. Neće ti biti dobro! K**vo jedna, pljuvaću ti u usta! - vikao je Zvezdan Slavnić.

- Bravo, šmekeru - rekla je Ana.

Foto: printscreen

 

- Klošarko jedna, zakuni se u decu da muža sa mnom nisi varala - rekao je Zvezdan.

- Nisam, kunem se u sve na svetu - kazala je Ana.

- Ja ću da kažem gde sam te je**o sve. Je**o sam te na njegovom krevetu. Klošarko jedna - rekao je Zvezdan.

Foto: Printscreen

 

Zvezdana su držali da ne nasrne na Anu, a u više navrata je hteo da joj se približi u naletu besa. Produkcija je odmah reagovala, pa je obezbeđenje ušlo u rijaliti i izvelo ga napolje, dok on sve vreme nije mogao da se smiri.

Anđela je plakala i pokušavala je na sve načine da smiri Zvezdana, ali on je imao pomračenje svesti. 

Ovo je samo jedan u nizu jezivih nasrtaja i ispada Zvezdana Slavnića u pomenutom rijalitiju, koji ne prestaju da šokiraju javnost, a koji se događaju mesecima unazad na poznatom imanju u Šimanovcima, dok je poznato da je izlazio iz rijalitija zbog krivične prijave za nasilje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maki

pre 1 godinu

To moze samo u Srbiji da osudjivani ubica preti i da niko ne reaguje on bi u normalnim zemljama kao visestruki povratnik za ovakvu pretnju istog momenta dobio 5 godina zatvora

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija