• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.03.2023

13:19

ZVEZDAN SLAVNIĆ IZVEDEN IZ BELE KUĆE! Mreže se usijale: Nemojte da ga vraćate!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

ZVEZDAN SLAVNIĆ IZVEDEN IZ BELE KUĆE! Mreže se usijale: Nemojte da ga vraćate!

Podeli vest

Zvezdan Slavnić i njegova nevenčana supruga Ana Ćurčić sinoć su se žestoko posvađali , a nakon sukoba obezbeđenje je Slavnića izvelo iz Bele kuće.

On je u više navrata pokazao svoju agresnivnu stranu, a ni u jednom trenutku nije krio da je imao vrlo rastrzan odnos sa bivšom koji je sinoć eskalirao. 

Slavnić je potpuno izgubio kontrolu i šokirao sve u Beloj kući agresivnim ponašanjem.

Zvezdana su držali da ne nasrne na Anu, a u više navrata je hteo da joj se približi u naletu besa sa namerom da je pljune i gurne.

Produkcija je odmah reagovala, pa je obezbeđenje ušlo u rijaliti i izvelo ga napolje, dok on sve vreme nije mogao da se smiri.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

Sada je na društvenoj mreži Instagram osvanuo snimak na kojem se vidi kako se Zvezdan pozdravlja sa Anđelom pred odlazak iz Zadruge.

- Ljubić, hajde odoh, doći ću da te probudim - rekao je Zvezdan, na šta je zadrugarka ispustila glas negodovanja.

Foto: Printscreen

 

- Nemoj da mi se pufkaš tim ustima da ti ih ne bih iščupao - rekao je Zvezdan i prišao krevetu da se pozdravi sa sanjivom Anđelom.

- Zvekija su izveli dok svi spavaju! Nemojte ga ni vraćati! Ne znam za svih 6 sezona da je neko imao ovolike privilegije kao on! Reče on da u pola 8 mora doktoru! - samo su neki od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 1 godinu

Užas šta se sve dozvoljava Željku Mitroviću. Taj čovek mora u zatvor. Srpsko društvo je izvrgnuto ruglu. Od naše dece Željko Mitrović pokušava da napravi retarde.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija