• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hype.rs/Informer/D. I.

20.03.2023

14:50

MUŽA JE VARALA S MOJIM SINOM, A DECU JE OSTAVILA! Zvezdanova majka Slavica se oglasila, razotkrila Anu Ćurčić!

Prntscreen

Rijaliti

MUŽA JE VARALA S MOJIM SINOM, A DECU JE OSTAVILA! Zvezdanova majka Slavica se oglasila, razotkrila Anu Ćurčić!

Podeli vest

Ana Ćurčić vodi rat sa Zvezdanom Slavnićem u "Zadruzi", a u nekoliko navrata mu je kazala da ima blagoslov njegove ćerke Sare i majke Slavice u svemu što govori i radi. Nakon ove njene izjave konačno se oglasila Slavnićeva majka Slavica i izjavila da je Ana svog bivšeg supruga varala sa Zvezdanom.

Informaciju da je Ana sa Zvezdanom varala svog supruga Sašu, najpre je u "Zadruzi" obelodanio Slavnić, a sada je njegova majka i potvrdila.

Foto: printscreen

Zvezdan tvrdio da je Ana varala muža s njim

- Ona je žena koja sve laže. Dok je bila sa Acom Bulićem, sad ćemo sve i mi da kažemo, ona je po pet, šest sati noću pričala sa mojim sinom, telefonom. On ju je tešio. Što ako joj je toliko bilo sjajno sa Acom Bulićem - rekla je Slavka i dodala:

- Ne mogu da kažem da je bio sa njom dok je bila sa Acom, to ne znam, neću da kažem ono što ne znam, ali zato znam, da dok je bila sa Sašom u braku, to mi je žao, jer je Saša jedan izuzetan čovek, varala ga je sa mojim sinom. Ostavila je Sašu i dvoje dece, decu je uzela kada su napunili 12 i 13 godina - rekla je Zvezdanova majka za "Hype.tv".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17