• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

22.03.2023

08:31

NOVAC SAMO KAPLJE! Moka PROFITIRA na Zvezdanovim skandalima, fanovi iz dijaspore mu šalju pare!

Printscreen,E-Stock

Rijaliti

NOVAC SAMO KAPLJE! Moka PROFITIRA na Zvezdanovim skandalima, fanovi iz dijaspore mu šalju pare!

Podeli vest

Bivši košarkaš Zoran Moka Slavnić je u žižu medijskog interesovanja došao ponovo početkom septembra prošle godine, kada je njegov sin Zvezdan ušao u "Zadrugu 6" i javno prevario svoju nevenčanu suprugu Anu Ćurčić.

Kako su se skandali koje je Zvezdan pravio nizali jedan za drugim, Slavnić senior je sasvim logično postao njihov komentator. Pažljivo prateći dešavanja, on je gotovo uvek stajao na stranu svog sina i podržao je njegov javni raskid, kao i vezu za upola mlađom Anđelom Đuričić. Izvor blizak Moki za Rijaliti plus otkriva pozadinu ove podrške i tvrdi da je Slavnić pronašao način da profitira od "Zadruge".

Foto: printscreen

Moka je podržao vezu Anđele i Zvezdana...

- Otkako je podržao Anđelinu i Zvezdanovu vezu Moka je ušao i u komunikaciju s fanovima Zadruge. On je putem društvenih mreža na vezi s administratorima i članovima stranica koje podržavaju njegovog sina i mladu Crnogorku i od njih ima višestruku korist - počinje izvor i dodaje:

- U početku su komunicirali na nivou puke moralne podrške, a i ispitivali su ga šta sve Zvezdan voli kako bi mu slali poklone u "Belu kuću" što je manir fan-stranica, posebno iz dijaspore, i njihovih članova koji pasionirano prate Zadrugu i svoje omiljene likove.

Zoranu Slavniću su se dopali ljudi koji navijaju za njegovog sina i imaju opravdanje i razumevanje za sve što je uradio, pa je sve češće u kontaktu s njima.

Foto: printscreen

Moka je u stalnoj komunikaciji sa Anđelinim i Zvezdanovim fanovima...

- Moka uživa u komunikaciji s fanovima svog sina i njegove devojke. Svakodnevno se čuje video-pozivom s ljudima iz Nemačke, Austrije, Švajcarske, a počeo je zbog toga i on sam da profitira - kaže izvor, i objašnjava kako.

- Pošto javno podržava njihovu vezu, podrška Zvezdana i Anđele se ujedinila i počela da šalje poklone i Slavniću senioru. Stižu mu pokloni u vidu garderobe, paketi sa slatkišima, a neretko dobije i neku novčanu donaciju - završava izvor, koji navodi da je i Moka imao koristi od skandala u koji je umešan iako nije direktni učesnik rijalitija.

Da mi treba 50.000 evra, fanovi bi mi dali

Zoran Moka Slavnić ne krije da je u komunikaciji s fanovima svog sina i o njima ima veoma lepo mišljenje.

- Zvezdan ima ogromnu podršku u dijaspori i da meni treba 50.000 evra, oni bi za sedam dana to za mene skupili. Ima veliku podršku iz Geteborga i Beča, ali i iz Amerike i Kanade. Svi pokloni koje Zvezdan i Anđela dobijaju koštaju od 6.000 do 8.000 evra - rekao je nedavno Moka u jednom intervjuu za Hajp televiziju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
veana

pre 1 godinu

Ja prosto ne mogu da verujem da neko moze da podrzava jednog ubicu, robijasa, kockara , narko dilera, nasilnika, zgubidana, coveka bez zvanja i minuta radnog staza…… Ali dokle god ima ovaca ,bice i vune :(

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17