• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

22.03.2023

13:20

VOLIM TE I ŽELJAN SAM TE! Car prolio reku suza pred Aleks, ona ga oduvala! (VIDEO)

Instagram/printscreen

Rijaliti

VOLIM TE I ŽELJAN SAM TE! Car prolio reku suza pred Aleks, ona ga oduvala! (VIDEO)

Podeli vest

Filip Car sinoć je otvorio dušu Aleksandri Nikolić i izjavio joj ljubav, ali ga je ona na opšte iznenađenje, odbila.

Filip je, verovatno pod dejstvom alkohola, shvatio da je njegova najveća ljubav u rijalitiju Aleksandra Nikolić koju je nedavno prevario s Majom Marinković, ali i sa Milicom Veselinović.

Foto: Instagram/printscreen

Car plakao i kukao pred Aleks...

Car je sada, ipak, priznao Aleksandri, kroz suze, da je nju najviše voleo od svih:

- Znaju one zašto ja radim sra*a napolju, kao što su Ana Jovanović i Sanja Grujić znale napolju šta i zašto radim ove godine. Znaju one. Ne krijem ja, radim sr*nja jer sam takav i da mi ne bi bilo još gore kad sam u emociji i ludilu. Znala si i ti (Aleks) zašto radim sr*nje i znala si kakav si i govorio sam ti. Ja sam inače kriv za sve, ali mog tebi da kažem i uperim prstom da sam sve napravio radi tebe i ti to jako dobro znaš. Znam ko jedini u ovoj kući mene voli i ko se saoseća sa mnom. Tebi ne mogu prepisati nijedan svoj problem, nisi ih ti napravila ja sam, ali nisi ti kriva nikome osim meni. Sve jedno sr*nje si mi napravila ti. Nisam ti prao mozak ni za šta što me je bolelo i mučilo jer sam iskreno osetio ono što si znala - počeo je on, dok ga je Aleks gledala zbunjeno.

- Ne mogu ti ja napraviti... - zbunjeno je počela Aleksandra, ali joj Car nije dao da dođe do reči.

On je počeo da objašnjava svoje ponašanje od prošle godine, kada je Dalilu varao sa Sanjom Grujić i Anom Jovanović:

- Prošle godine sam odlazio Ani i Sanji pa mi one nisu radile probleme, pa sam se vraćao. Ove ove godine rade probleme jer su Milica i Maja, a ti znaš da se ove godine neću vraćati jer bi bio isti problem. Iskreno, najiskrenije ti se kunem da sam napravio i sa Milicom juče i danas sr*nje i ovo sa Majom, one znaju zašto, a znaš i ti - ubeđivao je Filip Aleksnadru u svoje emocije, ali ona je odlučila da ne nasedne:

- Ne znam - kategorično je kazala Nikolićeva, da bi Filip počeo da joj obećava "kule i gradove":

- Znaš kao što znaju i one. Neću više raditi sr*nja, napravio sam ih, ali ne radim iskreno i od srca kao sa tobom. I sad kad sam napravio sr*nje znala si kako mogu završiti i šta sam osećao. Neću ni tebi više doći, a ti si znala koliko te volim i šta sam osećao prema tebi, znaš me tri godine, poznaješ me. Neću biti sa tobom nikad jer si mali pokvareni folirant koji samo mene voli i ja to znam. Ti mene ne možeš isfolirati jer me voliš. Ne želim ništa i neću biti sa tobom, ali napravio sam sr*nja da mi ti ne oprostiš i da ja sebi ne oprostim. Ja tebi ne trebam kao ni ti meni, nikad u životu ne bi uspeli radi hiljadu i jedne stvari, ali znaš da sam bio iskren i da se nisam za*ebavao sa tobom. Koliko sam te zavoleo i koliko sam se promenio, a sve si napravila da ispadne sve najgore - priznao je Filip car svoje emocije, javno, a potom je usledio "hladan tuš":

- Ne bih se ni ja nikada pomirila sa tobom - odbila ga je Aleksnadra, ali je Filip nastavio:

- Ni ja sa tobom, a znaš koliko sam te željan i koliko te volim. Osećao sam i mir i spokoj prvi put ovde sa tobom. Voliš me i pomirila bi se sa mnom odmah, ali ja ne mogu - stavljao je Car Aleksandri reči u usta, a to ju je iznerviralo.

Foto: Instagram/printscreen

Nije mu oćutala... Aleks i Filip

Nikolićeva je tada za sve okrivila Filipa:

- Ne, ne bih. Kakav si ti čovek? Ti si kriv, sam si sve želeo- odgovorila mu je Aleksandra, ali je on nastavio da joj izjavljuje ljubav.

- Sve bih dao da mogu, sve bih dao da mogu, ali ne mogu. Mogu par dana, ali nije to to kao sa tovom, kao kad si ti osetila i kad je bilo sa tobom. Napravi nešto i diskvalifikovaćeš me - otvoreno je Filip tražio od Aleksandre da nema vezu sa drugim muškarcima u "Zadruzi 6", ali ona mu je odmah stavila do znanja da neće: 

- Neću Filipe, niko mi se ne sviđa.

Foto: Instagram/printscreen

Otvorio dušu, ali džabe...

Međutim, to Cara nije razuverilo, pa ju je ponovo napao zbog ponašanja kada je on očijukao s Majom.

- Da, ali šta si radila prvi dan kad sam bio sa Majom - pravdao je svoje postupke popularni rijaliti igrač, što je Aleksandru ponovo iziritiralo:

- Ti nisi je*ao zbog mene nego zbog sebe. Kako možeš - rekla je Aleks.

Tada je Filip shvatio da ovoga puta nema prođu kod Aleksandre:

- Želim ti sto puta bolje od mene. Znaš da te volim, osetila si to i u vezi sa mnom i dok ove svari radim. Ako sam sa njima ja se lečim, ako nisam ja bih prišao tebi. One su meni bezbolne, a ti si znala da si bolna - rekao je Car.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija