• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.Ć. - D.S.

24.03.2023

13:03

MOKA SLAVNIĆ: SUTRA ULAZIM U ZADRUGU! Zvezdan dobija pojačanje u borbi protiv Ane, Ćurčićevoj NEĆE BITI DOBRO KADA GA UGLEDA!

Insajder/Miloš Rafailović/ Aleksandar Jovanović/Printscreen

Rijaliti

MOKA SLAVNIĆ: SUTRA ULAZIM U ZADRUGU! Zvezdan dobija pojačanje u borbi protiv Ane, Ćurčićevoj NEĆE BITI DOBRO KADA GA UGLEDA!

Podeli vest

Legendarni košarkaški stručnjak Zoran Moka Slavnić već mesecima gleda sina Zvezdana Slavnića u rijalitiju "Zadruga 6", a sada je odlučio da mu se pridruži!

Zvezdan je u žiži interesovanja javnosti otkada je prevario svoju bivšu nevenčanu suprugu Anu Ćurčić sa frizerkom Anđelom Đuričić, a kada je i Ana poslala učesnik rijalitija za Zvezdana je počeo pravi pakao.

Foto: printscreen

Moka je spreman da brani Zvezdana od Aninih optužbi za nasilje...

Naime, Slavnić i Ćurčićeva imaju svakodnevne svađe i rasprave u kojima su do sada izneli gomilu "prljavog veša". Ana je, između ostalog, rekla da ju je Zvezdan tokom braka psihofizički maltretirao, a Moka je sve ove scene gledao na televiziji, bez mogućnosti da stane uz sina.

Bilo je dosta priče o Mokinom ulasku u rijaliti, koji će se, prema njegovim rečima, dogoditi sutra.

Foto: D. Ćuruvija

Zoran Moka Slavnić

Naime, reporter Informera je danas sreo starijeg Slavnića kod Ineksa, a legendarni sportista bio je vidno raspoložen. Kada je primetio da želimo da ga fotografišemo podigao je tri prsta, a na pitanje kada ulazi u "Zadrugu 6", kratko je odgovorio.

Foto: D. Ćuruvija

Zoran Moka Slavnić

- Sutra ulazim u rijaliti!

Moka nije želeo da iznosi detalje ulaska i odgovara na pitanja reporteru, već mu je samo poručio "Aj lav ju" (Volim vas) i odšetao niz ulicu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jelenko

pre 1 godinu

Mitrovićka, droooooljoooooooooooo!!!!!! Željko i Aleksandar ubice!!!!!!!!!

Marijan

pre 1 godinu

Jedino još tu fališ da staviš tačku na bruku od svog života, koji si prošao od zvijezda i uvažavanja do blata u kojem si ukaljao svoje ime, i karijeru, odgajajući djecu, kako si ih odgojio, a sebe od idola doveo na prosjačkom štap. Ovdje treba da zapečatiš svoju karijeru i ukažeš na zablude onih koji su te godinama obožavali. Nesporno da su ti društvo upravo Filip Car, Zola, Janjuš i naravno ovaj tvoj robijaš kojeg si ti odveo na koledž, kako Slavnići zovu robiju, gdje studiraju ubice, lopovi i kriminalci.

milankukic

pre 1 godinu

moka sa svojim ulaskom pljuje samog sebe jer je kod Jovane Jeremic pljuvao po Zadruzi a sad ulazi i time ce svoju karijeru oblatiti samo toliko

Naomi Samuel

pre 1 godinu

zdravo prijatelju, moje ime je naomi samuel, liječnica sam i imam 45 godina. Molimo vas da pročitate moje istinito životno svjedočanstvo, imam pozitivnu namjeru da će ove informacije pomoći nekome tko čita ovaj članak, da u roku od dva dana obnovi razoreni brak i obnovi izgubljenu ljubavnu vezu. Nakon godina veze s ethanom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve što sam mogla da ga vratim da me voli, ali sve što sam učinila bilo je uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema njemu , upitala sam ga s Obećala sam sve što sam imala, ali on je odbio. Objasnila sam problem svojoj kolegici na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavnom čarobnjaku koji bi mi mogao pomoći da mu uzvratim ljubav, ali ja sam tip osobe koja nikada nije mislila da dio ljubavnih čarolija postoji ili djeluje, nisam imala Izbor nego da ga isprobam, poslala sam e-mail kanalu spellcaster i on mi je rekao da nema problema da će sve biti u redu prije tri dana, da će se moj bivši vratiti prije tri dana, bacio je ljubavnu čaroliju u zrak i iznenađujuće, drugi dan je bilo oko 3:00 ujutro. Bivši ljubavnik me nazvao na mobitel, bila sam toliko iznenađena da sam odgovorila na telefonski poziv i sve što je rekao je da mu je toliko žao zbog svega što se dogodilo da želi da mu se vratim jer me toliko voli. Bila sam tako sretna i tako smo počeli živjeti sretno zajedno. na ovaj način ga možete kontaktirati ako vam je potrebna bilo kakva pomoć možete ga kontaktirati sa ovom e-mail adresom:drapata4@gmail.com ili ga kontaktirati na whatsapp / viber sa ovim brojem: (+66 81 302 8552) ... :) .. :) .. :) .. :) .. :). . :)

Mirka

pre 1 godinu

Не знам зашто улази ако је боелстан. Срце ће пући па ће људи бити криви за смрт без предумишљаја.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija