• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.03.2023

14:25

IPAK PROMENIO VERU?! Dejan Dragojević jednom fotografijom sve zaintrigirao!

E-Stock

Rijaliti

IPAK PROMENIO VERU?! Dejan Dragojević jednom fotografijom sve zaintrigirao!

Podeli vest

Dejan Dragojević, pobednik "Zadruge 5" je i danas, na društvenoj mreži Instagram podelio video snimak koji može biti dokaz o promeni vere.

Bivši zadrugar je na društvenoj mreži Instagram podelio trenutak na kome se vidi kako se izuva, a onda bosim nogama ulazi u džamiju u Saudijskoj Arabiji, gde je trenutno na odmoru.

Foto: printscreen

 

Jedna od glavnih tema u "Zadruzi 5 bila je pitanje veroispovesti Dejana Dragojevića, kao i spekulacije da je zbog bivše supruge iz Pravoslavne vere, prešao u Islam.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Podsetimo, Dejan Dragojević nikada nije zvanično priznao, niti poricao da je prešao u Islam, ali je tokom boravka u Beloj kući više puta radio stvari koje su svojstvene pomenutoj veroispovesti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Garni

pre 1 godinu

Zasto je to toliko vazno? Vera je privatna stvar. Neka bude ono sto on seli da bude. Da li ja navijam za Zvezdu ili Hajduk koga briga...tako je i sa verom. Zasto to stalno potencirate? Bitno je kakav je covek a ne da li ide u Crkvu,Dzamiju ili ne ide nigde. Sta cemo sa Ateistima? Jesu li oni ljudi? Sta cemo se nekim ko je Agnostik? Zato ne pisite te gluposti.

Jovan

pre 1 godinu

Pa nije on jedini POTURICA. Nemam ništa protiv tih ljudi. Nepošteno je od njega što jednostavno ne kaže istinu. Čega se stidi . ili možda ima razloga da se stidi. Izdajica je uvek bilo u Srpskom narodu. Daleko mu "lepa kuća".

Malkolm

pre 1 godinu

Svaki put kad ne objavis moj komentar,racunaj da sam ti jebo mater , zenu i dete.

Vesna

pre 1 godinu

Ne znam zašto dižete toliku prašinu oko nečijeg izbora veroispovesti. To je lična stvar svakog pojedinca

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Naša kineskinja ima samo kinesko državljanstvo - Govori srpski, potpisuje se kao Ana Guo Stojković, a odrasla je u Leskovcu!
Društvo

Naša kineskinja ima samo kinesko državljanstvo - Govori srpski, potpisuje se kao Ana Guo Stojković, a odrasla je u Leskovcu!

Ana Guo od svog četvrtog meseca živi u porodici Stojković u selu Oraovica kod Leskovca. Voli da kaže da je privilegovana jer ima dve porodice. Bolje govori srpski od kineskog, ali ima samo kinesko državljanstvo. Danas je student prve godine FON-a u Beogradu.a Guo od svog četvrtog meseca živi u porodici Stojković u selu Oraovica kod Leskovca. Voli da kaže da je privilegovana jer ima dve porodice. Bolje govori srpski od kineskog, ali ima samo kinesko državljanstvo. Danas je student prve godine FON-a u Beogradu.

09.05.2024

10:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Svet bruji o nestvarnoj fudbalskoj priči Realovog junaka! Od navijača do junaka, za samo dve godine!
Fudbal

Svet bruji o nestvarnoj fudbalskoj priči Realovog junaka! Od navijača do junaka, za samo dve godine!

Španski fudbaler Hose Luis Mato Hoselu (34) bio je protagonista istorijskog povratka protiv Bajerna, koji je njegovom Real Madridu obezbedio prolaz u finale Lige šampiona (2:2, 2:1)! Momak sa nestvarnom fudbalskom pričom, po kojoj bi i film mogao da bude snimljen, iskoristio je neverovatan golgeterski instinkt koji će bez sumnje ostati u sećanju navijača "kraljevskog kluba" i naterao fudbalski svet da sa poštovanjem priča o njemu.

09.05.2024

09:46

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE naneo istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE naneo istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija