• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

07.04.2023

07:58

BOLJE DA SI UMRLA, SPASILA BIH SE! Miljana POLILA Mariju sokom, pa je se odrekla! JEZIV HAOS KULIĆKI!

Printscreen

Rijaliti

BOLJE DA SI UMRLA, SPASILA BIH SE! Miljana POLILA Mariju sokom, pa je se odrekla! JEZIV HAOS KULIĆKI!

Podeli vest

Zadrugarka Miljana Kulić ušla je u žestoku raspravu sa majkom Marijom Kulić, koju je, zbog toga što joj je zamerila njeno ponašanje sa emotivnim partnerom Lazarom Čolićem Zolom, polila energetskim pićem!

Foto: Printscreen

Miljana je Mariju u besu polila energetskim pićem...

- Ništa bolje nisi zaslužila. Sve najgore si zaslužila. Nećeš u moje majčinstvo. Ti si me napravila najgorom, ne obraćaj mi se više nemajko. Upropastila si mi život. Javno te se odričem. Bolje da si umrla možda bih te se spasila, javno te se odričem. Miljana se odrekla maćehe, ali Bog uzima samo najbolje, pa zato to zlo nije ni uzela - rekla je Miljana.

Zadrugari su odmah skočili na Miljanu, sklonili je od Marije i zestoko je osudili.

- Što je niste napadali dok me pravi bolesnicom i nemajkom? - pitala je Miljana cimere, a Ivan Marinković je dobacio:

- Nije te pravila, nego jesi!

Foto: Printscreen

Marija Kulić je bila na ivici suza...

Deo zadrugara je prišao Mariji koja je bila na ivici suza nakon ovog incidenta.

- Ne zameram joj, ovo joj nije prvi put - jedva je izustila Marija.

Kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki delija

pre 1 godinu

ALO MARIJA NISI JE BILA NA VREME I ZATO SADA ONA TEBE VASPITAVA KADA TI NJU NISI NALA ODKACI TU KUCKU SMRDLJIVU TU SMRDULJU MALOUMNU TOG OLOSA I VIDECES GDE CE STICI SA ONIM KOKAINEROM DROGIRANIM ZENO DOZOVI SE PAMETI DOK TI NEBUDE KASNO OVO JE STRASNO ONA JE DNO DNA KURVETINA ZA MEDALJU I NISTA VISE POSLUSAJ ME NAJURI TO IZ KUCE ZAUVEK

Gabriel

pre 1 godinu

E,sad je konačno sazrela za Lazu! Ili zatvorsku psihijatriju...Ovakav napad na majku za 20tak godina završio bi krvoprolićem!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Srbija