• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D. I.

17.04.2023

22:36

LJUBAV JE OBOSTRANA! Aca Bulić priznao osećanja prema Ani nakon što joj je poslao čestitku!

Printscreen

Rijaliti

LJUBAV JE OBOSTRANA! Aca Bulić priznao osećanja prema Ani nakon što joj je poslao čestitku!

Podeli vest

Biznismen Dragan Aca Bulić poslao je čestitku Ani Ćurčić danas povodom Vaskrsa i ona je bila oduševljena, a sada je otkrio i svoja osećanja prema njoj.

Čim je pročitala pismo, Ana je poručila Aci da ga voli, a on se nakon toga oglasio:

Foto: printscreen

Dragan Aca Bulić

- Gledao sam sve danas. Drago mi je da se Ana malo podigla, vidim da joj je prijalo to sve. Nadam se da će sada biti ona prava Ana! Srce mi je puno, ljubav je tu obostrana, nema tu šta! - kazao je on prvo.

- Drago mi je da su moje reči uticale na to da bude bolje. Dobila je sada vetar u leđa, to je i bila poenta čestitke. Mislim da čestitka nije iznenadila Zvezdana, a i nemam šta da ga komentarišem, ne interesuje me - dodao je Bulić.

Foto: Printscreen TV Pink/Insider

Prvo kaže da je voli, a onda da su samo prijatelji... Aca i Ana

Na pitanje kako njegova žena reaguje na to što javno pruža podršku Ani i jedno drugom izjavljuju ljubav, Bulić kaže:

- Svi znamo da je ovo sve prijateljski, podrška Ani, jedna vrsta "stop nasilju nad ženama", svi tako gledamo na to, nema tu šta. To je taj kontekst, a ne neki ljubavni. Ona ima poverenja u mene.

Aca je, kako ističe, u redovnom kontaktu sa Aninom decom.

- Čuo sam se sa njima, deca su super. Mislim da će se uskoro oglasiti. U kontaktu smo non-stop, situacija je sada bolja. Imaju stav da ne izlaze u javnost, to treba poštovati, ali vidi se da brinu za Anu, da im nije svejedno - zaključuje Bulić na kraju razgovora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija