• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.S.

20.04.2023

10:44

ANĐELA POTPUNO POHISTERISALA, HOĆE DA SE POVREDI! Najavila pakao Maji i Zvezdanu, pa vrištala po dvorištu! (VIDEO)

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

ANĐELA POTPUNO POHISTERISALA, HOĆE DA SE POVREDI! Najavila pakao Maji i Zvezdanu, pa vrištala po dvorištu! (VIDEO)

Podeli vest

Nakon što je uhvatila Zvezdana Slavnića i Maju Marinković u izoalaciji zagrljene, Anđela Đuričić je otišla uplakana kod Lepog Miće kako bi mu rekla šta se desilo, doživela je nervni slom, pa je rekla da će da ih uništi i da će napraviti haos u Beloj kući.

Mlada ljubavnica izašla iz izolacije, otrčala je kod cimera i ispričala im da je videla starletu u zagrljaju svog bivšeg, shvatila je da su bili intimni. 

- Mićo, zatekla sam ih zagrljene, imali su odnose - vikala je Anđela kroz suze.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

Ona je nakon toga otišla u rehabilitaciju kod Aleksandre Aleks Nikolić i Filipa Cara, pa se njima žalila na Zvezdana Slavnića koji ju je sve čuo jer je ležao u izoalciji.

Maja Marinković se smejala, nije joj ni u jednom momentu bilo žao mlade ljubavnice, a Slavnić je nepomično ležao, ponosan na sebe, jer je kaznio Anđelu, kao što je obećao. 

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

- On je meni ovo uradio, on je meni, ja se borila za njega, kakva je to pi*ka! Sada ću haos da napravim, je*aću mu sve  - vikala je Anđela.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

Zadrugari su pokušavali da je zaustave, ona je krenula da trči po imanju. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija