• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

20.04.2023

13:31

ANA SAZNALA DA JE ZVEZDAN PREVARIO ANĐELU! Svi su čekali njenu reakciju, a ona odmah zasela sa Zoricom da prokomentarišu! (VIDEO)

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

ANA SAZNALA DA JE ZVEZDAN PREVARIO ANĐELU! Svi su čekali njenu reakciju, a ona odmah zasela sa Zoricom da prokomentarišu! (VIDEO)

Podeli vest

Posle Anđeline reakcije na Zvezdanovu prevaru s Majom, najviše se čekalo na to šta će Ana kazati kada za ovo sazna. I Ćurčićevoj je novosti odmah saopštio Neca koji je jedva dočekao da Ana otvori oči i da joj kaže za veliku prevaru, a ona se onda pridružila Zorici.

Ana i Zorica su se našle na kafici i počele analizu slučaja "Zvezdan i Maja nabili rogove Anđeli":

- U šoku sam - počela je Zorica, a Ana se nadovezala:

- Čula sam sve - dodala je.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Analizirale novonastalu situaciju... Ana i Zorica

- Karma je čudo - konstatovala je Zorica.

Ana je odmah počela da govori da ipšte ne raduje Anđelinoj situaciji:

- Kunem ti se, nikada u mom životu moj mozak to poželeo nije, ja sam sada iznenađena, nemam reči - rekla je Ana.

A onda je Zorica ispričala kako je saznala za sve što se izdešavalo između Anđele, Zvezdana i Maje:

- Ja sedim i pijem sa Tamarom kafu i dolazi Mikica i kaže mi:" Znaš šta je bilo". Ja znam ono što je bilo sinoć, ali ne znam sve. Očekivao sam da će se smiriti sve, međutim Maja drami, a Marija Kulić je kumovala tome, ona je glavni mentor Majin - procenila je Zorica.

Ana je tada priznala da je želela da spreči sve, ali da se suzdržala: 

- Još sam ja htela da priđem Maji da joj kažem da ne radi to, ali nisam htela da ispadne da se mešam.

Nakon Aninog priznannja, Zorica joj je otkrila još nešto:

- Svi najvijači velike ljubavi su na travi u šoku, osim Miroslava Pržulja, a za tebe su govorili da si sve najgore, a gde su sada navijači? Nema nikoga. Ona je njega šutnula nogom u ja*a, on krenuo da je udari i ona se izmakla i samo joj je kosu zakačio, sreća da je nije udario - pričala je Zorica, a Ana je tek na ovo bila u ozbiljnom šoku:

- Krenuo da je udari? - upitala je Ana.

Kada joj je Markovićeva potvrdila dodala je da sada svi počinju da veruju Ani:

- Da, rekla sam Bojaniću, pa mi se i Ivan obratio, svi su postali svesni svega što si pričala. Sve su nas vređali, govorili da smo za klozet, ali ja se ni ža šta ne pravim pametna. Sve se sada vidi - besedila je Zorica koja je likovala zbog činjenice da je su njih dve bile u pravu:

- Lepo sam svima pričala, pogotovo njoj, govorila joj da nije svesna ničega, govorila da bude pametna, ali nije vredelo. Ja sam govorila istinu i za Aleksandru, nisam branila nikoga, znala sam šta će da se dešava, Aleksandra je onda rekla istinu, njoj niko nije verovao. Svi su govorili da ona igra igru, a to nije istina. Vidi se ko igra. Ja sam sinoć rekla Maji da pazi šta radi, ja nju znam od njene desete godine. Bog i karma i kraj svega. Meni je srce na mestu, a ja sam ti sve vereovala i to znaš, slušala sam te tri meseca. Podje*avala je Anu Spasojević, Matora se distancirala, Aleks je dobra duša pa je sasluša, inače bi se i ona sklonila. Aleks je kao hleb dobra, a ovo je zlo neviđeno - rekla je Zorica.

- Aleks je divna, ja sam to govorila i osetila - potvrdila je Ana Zoričinu priču.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija