• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.04.2023

08:29

MAJA I ZVEZDAN ZATRESLI IMANJE VRELOM AKCIJOM! Anđela čula Majine uzdahe, odlepila od ljubomore!

Youtube printscreen

Rijaliti

MAJA I ZVEZDAN ZATRESLI IMANJE VRELOM AKCIJOM! Anđela čula Majine uzdahe, odlepila od ljubomore!

Podeli vest

Maja Marinković i Zvezdan Slavnić šokirali su domaću javnost kada su nakon maženja i prvog poljupca imali divljačku akciju od koje je pucalo imanje, a nakon što je pravio haos u Beloj kući, on se obračunao se sa Anđelom Đuričić, pa je otišao da se opusti i relaksira sa starletom.

Nakon što je prevario Anđelu, Slavnić se nije pokajao, čak sve više vremena provodi sa Majom, a ovoga jutra desiila se nova vrela avantura.

Maja je ponovo glasno uzdisala, toliko da ju je možda Anđela čula u Beloj kući, te se nije libila da pokaže da je Zvezdan dovodi do ludila.

Foto: printscreen

 

Marinkovićeva iako mnogo puta bila u vrelim akcijama, nikada nije izgovarala "prljave reči" tokom odnosa, ali očigledno da je on u njoj probudio nešto posebno, da nije prestajala da vrišti i da stenje.

Foto: printscreen

 

Spekuliše se da je mlada ljubavnica u trenutku intimnog odnosa Maje Marinković i Zvezdana Slavnića bila u dvorištu i da ih je čula, pa je otrčala odmah u kuću.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

Anđela Đuričić je doživela slom živaca i odlučila je da zagorča život bivšem ljubavniku zbog svega što joj je priredio.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija