• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.04.2023

18:29

ANĐELA DOŽIVELA NERVNI SLOM! Divljački bacila bubicu i izletela iz Bele kuće, njeni urlici odzvanjali imanjem, moli za pomoć

Youtube printscreen/ Zadruga Official

Rijaliti

ANĐELA DOŽIVELA NERVNI SLOM! Divljački bacila bubicu i izletela iz Bele kuće, njeni urlici odzvanjali imanjem, moli za pomoć

Podeli vest

Anđela Đuričić dobila je pomračenje nakon što je Zvezdan Slavnić priznao da je voli, pa je bacila bubicu i izletela iz Bele kuće, a za njom je potrčao Lepi Mića koji je pokušao da je smiri, a ona ga je neprestano molila za pomoć.

Za vreme emisije "Gledanje snimaka" došlo je do prvog susreta Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića nakon što ju je javno ostavio i imao intimne odnose sa Majom Marinković.

Zvezdan je tom prilikom vređao Anđelu i izjavio da kako mu je drago što su prekinuli odnos, kao i da mu se gadi zbog ponašanja, a pale su i pretnje sa njegove strane. 

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Anđela Đuričić

Tom prilikom se umešao Lepi Mića koji je prokomentarisao celokupnu situaciju. 

- Ne slažem se sa Anđelom jer ona treba da zaboravi Anu Ćurčić u svim pričama. Slažem se da da je neko drugi ovo uradio bilo bi durgačlije, a nije strašno jer je Maja Maja. Je l' i dalje voliš Anđelu? - pitao je Mića

- Da - rekao je Zvezdan.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Anđela bacila bubicu

Nakon što je priznao osećanja, Anđela je skinula bubicu i zafrljačila je. Umalo je pogodila zadruagare svojim nepromišljenim potezom.

Nakon što je izletela iz Bele kuće, Anđela je otišla u dvorište gde je počela da plače na sav glas i kuka nad celokupnom situacijom, a odmah za njom je pritrčao i Lepi Mića kojeg je molila za pomoć. 

- Ne mogu više - vikala je Anđela.

- Smiri se - rekao je Mića.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Anđela Đuričić i Lepi Mića

- Ne mogu Mićo nemam snage, totalno sam skrenula - kazala je Anđela.

- Tišina više - vikao je Mića.

- Ne mogu ovo više da slušam, nisam dobro, treba mi neko da mi pomogne - plakala je Anđela.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Anđela Đuričić moli Lepog Miću za pomoć

- Šta ti je ženska glavo - kazao je Mića.

- Sada ćuti, ne da kukaš ovde, poslušaj me jednom u životu - kazao je Mića.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija