• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

23.04.2023

11:34

POPILA SAM 200 TABLETA ZA DAN POSLE I ABORTIRALA 19 PUTA! Šok priznanje Maje Marinković, starleta izjavom UZBURKALA javnost!

printscreen

Rijaliti

POPILA SAM 200 TABLETA ZA DAN POSLE I ABORTIRALA 19 PUTA! Šok priznanje Maje Marinković, starleta izjavom UZBURKALA javnost!

Podeli vest

Starleta Maja Marinković priznala je da je mnogo puta imala nezaštićene seksualne odnose, te da je popila 200 tableta za dan posle i imala oko 19 abortusa!

Maja trenutno boravi u rijalitiju "Zadruga 6" u kojem je, tokom rasprave za crnim stolom koja se vodila kada je Anita Stanojlović morala da popije tabletu za dan posle nakon vrele akcije sa Lazarom Čolićem Zolom, izjavila nešto što je zgrozilo čitavu javnost.

Foto: printscreen

Maja Marinković, starleta

- Anita je popila jednu tabletu i to nije strašno, ali iz svog iskustva mogu da kažem da ne sme često da ih uzima jer može da napravi kolaps u organizmu. Tabletu za dan posle može da popije jednom u šest meseci - počela je Maja i nastavila:

- Godinama nisam imala granicu kad su te tablete u pitanju. Koliko sam ih popila, mogla sam apoteku da sagradim do sada. Popila sam preko 200 tableta za dan posle i abortirala bar 19 puta. Nerado pričam o tome, to nije nešto što treba bilo koja devojka da radi, ali ja sam imala faze kad nisam previše razmišljala o tome. Danas, kad vratim film, nikad to ne bih uradila.

Marinkovićeva smatra da devojke ipak ne treba da dozvole da imaju nezaštićene se*sualne odnose.

Foto: Printscreen/Instagram

Maja Marinković, starleta

 

- Uvek sam bila svojeglava. Ni otac nije mogao da me obuzda. Nerado pričam o ovome jer moj otac sve sluša. Deo ovoga zna, ali, naravno, ne sve. Te pilule su dobra stvar jer spreče trudnoću, ali bilo je situacija kad nisam sumnjala da sam u drugom stanju, pa me posle boli glava kad odem na pregled. Mlade devojke treba da vode računa o tome šta rade. Treba da se koristi zaštita i nikad ne treba da dopuste da muškarac određuje to da li treba da se štite ili ne. To treba da se podrazumeva, a ako neko ne želi da stavi kondom tokom odnosa, ne treba ni da ga pogleda - iskrena je bila Maja.

Iako je devojkama dala dobar savet, čini se da atraktivna crnka nema nameru da se pridržava svoje preporuke, pa je tako i jutros imala nazaštićenu vrelu akciju sa Zvezdanom Slavnićem. Njih dvoje iz dana u dan postaju sve prisniji, a mnogi smatraju da će se iz njihovog odnosa izroditi ljubav, o čemu više možete pročitati na OVOM linku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 1 godinu

Viti ti kurvetinu koja daje savete devojkama a nema ko je nije ..... sem onoga sto nije hteo ! Ona mu dodje kao septicka jama - zvalava, ljigava i zarazna ! Od nje treba bezati 1000 km. I Taki je takav pa nije ni cudo na koga se izlegla !

Marija

pre 1 godinu

Nije abortus kontracepcija!!!!!!!Znate trepavice da okacite a ne znate da se posavetujete sa ginekologom oko sprecavanja trudnoce!!!

Dragan

pre 1 godinu

Ko sa ovima spreže, bolje odmah da obezbedi konopće i da prekine mučenje. Posle ovoga mu ni pakao neće teško pasti.

Vrana

pre 1 godinu

Majo cedomorka, tvoja19 abortirana deca cekaju te na strashnom sudu.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija