• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D.S.

23.04.2023

14:33

POTPUNO IZGUBILA DOSTOJANSTVO! Anđela moli Zvezdana da sve bude kao pre, pristala bi na PARALELNU VEZU!? Poniženjima NEMA KRAJA

printscreen

Rijaliti

POTPUNO IZGUBILA DOSTOJANSTVO! Anđela moli Zvezdana da sve bude kao pre, pristala bi na PARALELNU VEZU!? Poniženjima NEMA KRAJA

Podeli vest

Zadrugarka Anđela Đuričić ne prestaje da iznenađuje javnost svojim ponašanjem u rijalitiju "Zadruga 6", u kojem proživljava pravu ljubavnu dramu.

Naime, Anđela je uplovila u vezu sa Zvezdanom Slavnićem koji je bio u vanbračnoj zajednici sa Anom Ćurčić i pristala da zbog njega nosi etiketu ljubavnice. Svakodnevnim svađama sa Anom i ismevanjem njenih suza Đuričićeva se "ukopala" još dublje, a zbog bruke koje je priredila svojim najbližima ni porodica ni prijatelji joj nisu poslali čestitku za Vaskrs, što ju je jako pogodilo.

Nakon što je saznala da je odbačena od njoj bitnih ljudi, ostavio ju je i dečko, koji je odmah nakon raskida imao vrelu akciju sa starletom Majom Marinković

Iako je Đuričićeva rekla da je to kap koja je prelila čašu, te da je Zvezdan više ne zanima, izgleda da je potpuno izgubila dostojanstvo i moli ga da sve bude kao pre!

Foto: printscreen

- Znam da si želeo da budeš s Majom, pa nisam ja luda, videla sam kako je gledaš, ali znam da mene voliš. Obećao si mi dete, sve sam ostavila zbog tebe. Porodica me se odrekla - govorila je Anđela i nastavljala: "Neću te pustiti tako lako. Uradiću sve da te vratim."

Zvezdan je bio iznenađen njenim rečima i pokušao je da je skloni od sebe.

Foto: Printscreen

Anđela Đuričić

- Devojko, tebi treba pomoć. Mlada si, možeš da imaš koga hoćeš, šta si se zalepila za mene. I meni nemoj da pretiš. Neke stvari što si rekla kad si me videla u krevetu s Majom su bile jako bezobrazne. Ne možeš mi ništa i ne približavaj mi se - rekao joj je Zvezdan, a ona se nadovezala:

- Je l' ti znaš koliko ja tebe volim i šta sam sve uradila da budem sa tobom. Postala sam ljubavnica, imala sam intimne odnose gde god si hteo, šta još hoćeš da uradim da ti dokažem da si mi najbitniji. Maja nije za tebe. Ona je za dan-dva. Ja te čekam, neću Maji dati tebe, ima da vam dođem u krevet.

Slavnić je bio šokiran njenom spremnošću da ga vrati.

- Mala, pa ti bi to... Znam koliko si perverzna, znam šta si mi sve radila - izjavio je Slavnić, na šta mu je ona rekla:

- Ti se zezaš sa mnom, a meni nije do života. Da li znaš koliko sam luda da bih pristala i na to, samo da budemo zajedno. Tada bi shvatio da te ja volim, a da je ona samo trenutna afera - zaključila je Đuričićeva, iako Slavnić nije delio njeno mišljenje:

Foto: printscreen

Maja Marinković, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

- Ozbiljno si bolesna. Nemoj da mi se zgadiš. Počela si da lupetaš. Hoćeš trojku sa Majom i sa mnom. Više ne znaš šta pričaš, samo se zakopavaš.

Anđela ga je još jednom podsetila da je zbog njega izgubila sve, te da su joj osećanja pomešana.

- Nisam dobro psihički. Sad, kada te gledam, gadiš mi se i mrzim te najviše na svetu. Kad te ne vidim, fališ mi i sve bih uradila da opet bude kao pre. Ja neću smeti na ulicu, nemam gde da odem. Nemam ni kuću više. Sve sam izgubila zbog tebe.

Iako se čini da je Anđela spremna da pomeri granice i još više se ponizi zarad veze sa Zvezdanom, vrlo je moguće da je za njenu ideju već kasno. Mnogi nagađaju da su Slavniću već počele da se bude emocije prema Maji, te da mu Marinkovićeva ipak nije devojka za "dan-dva", a više o tome možete pogledati na OVOM linku.

Anketa

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija