• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.04.2023

14:08

"NEĆU DA ISPADNE DA JE ANA U PRAVU"! Anđela PRIZNALA da ZATAŠKAVA Zvezdanovo nasilje, njeni savetnici je podržali u odluci: Ne spominji ništa!

Antonio Ahel/Miloš Rafailović/Tamara Matić Drača

Rijaliti

"NEĆU DA ISPADNE DA JE ANA U PRAVU"! Anđela PRIZNALA da ZATAŠKAVA Zvezdanovo nasilje, njeni savetnici je podržali u odluci: Ne spominji ništa!

Podeli vest

Zadrugarka Anđela Đuričić i njen bivši dečko Zvezdan Slavnić imali su žestoku svađu nakon što je on imao intimne odnose sa Majom Marinković, a u haosu koji je nastao došlo je i do fizičkog obračuna.

Naime, Anđela je Zvezdana u besu dva puta šutnula u međunožje, a kada je nastavila sa histerijom, Slavnić se zaleteo na nju u nameri da joj lupi šamar. 

Đuričićeva se izmakla i izbegla udarac koji bi bio izuzetno jak samo zbog svojih dobrih refleksa, pa joj je Zvezdan zakačio samo kosu.

Međutim, gledaoci su imali priliku da vide Slavnićevu nameru, koja je naišla na žestoku osudu auditorijuma. O ovom incidentu su pričali i zadrugari koji su svedočili njihovoj svađi, ali je Anđela tokom jedne rasprave u "Beloj kući" bez imalo blama optužila svoje prijatelje da lažu, te da se to nije dogodilo!

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Anđela i Zvezdan su imali žestok okršaj nakon njegove vrele akcije sa Majom...

O ovom događaju se opet poveo razgovor između Lepog Miće, Filipa Cara i Aleksandre Nikolić, kojima je Anđela priznala da nije htela da javno prizna da je Zvezdan pokušao da je udari, samo zato da ne bi ispalo da je njegova bivša nevenčana supruga Ana Ćurčić bila u pravu kada je rekla da je tokom njihovog zajedničkog života prolazila kroz psihofizičko nasilje.

 

- Ako mi priđe draću se da mi bilo ko priđe, jer ne želim nijedno slovo da mu odgovorim. Zato sam se drala, samo sam se sklanjala - rekla je Anđela, a Mića ju je odmah upozorio:

- Samo da ti kažem, više nikada nemoj da govoriš jedno napolju, a drugo ovde posle dva dana.

Filip Car joj je skrenuo pažnju da nije u redu da optužuje ljude da lažu da je Zvezdan nasrnuo na nju, jer je to istina.

Foto: Printscreen/Instagram

Filip Car objašnjava Anđeli Đuričić kako treba da se ponaša...

- Da, budala si ispala. Ljudi su se uvredili i Mikica i oni, ispalo je kao da pretiš ljudima za ono što se zna. A znaš kako to ispada? Znaš li kako će to biti predstavljeno? Da braniš njega samo zato da ispadne da je Ana te stvari govorila da su joj se desile, a da ona neće... Ja najbolje znam šta se desilo, ali ja neću ništa da pominjem  - pokušao je Car da objasni Anđeli.

Mića je posavetovao Anđelu da zataška činjenicu da je Slavnić bio agresivan prema njoj, te da je za dlaku izbegla da dobije šamar.

Foto: Printscreen/Instagram

Anđela sliša savetodavce Lepog Miću i Filipa Cara...

- Ništa se nije desilo. To se ne spominje ništa  - rekao je Mića Anđeli i dodao:

- Ti si ovde rekla da kad bi te neko samo prstom dodirnuo da bi zvala policiju. Zato se to ne spominje.

Takođe, cimeri su joj ukazali da nije u redu da pokazuje da ima dvostruke aršine, te da nije trebalo da bude gruba prema prijateljima.

- Večeras vrišti, nas zove, a pre toga ga ovde brani životom. Kažem ti, tu sam za tebe, nikakav nije problem, juče sam ti rekao, pazi šta pričaš, pazi šta radiš - rekao je Mića, dok je Car smatrao da bi poštenije bilo da je pomenula pred celom Belom kućom da je Slavnić pokušao da je udari, kad su već svi gledaoci videli:

- Dobro... Poštenije bi bilo da si juče rekla kad si ustala za stolom - nije problem samo prevara nego i taj čin koji je uradio, koji znaju svi gledaoci, ali ne želiš da ga spominješ.

Foto: Printscreen/Instagram

Anđela je priznala da ne želi da "ispadne da je Ana u pravu kada je rekla da je Zvezdan nasilnik"

Nakon Filipovih reči, Anđela je priznala ono u šta su mnogi sumnjali, a to je da nije želela da potvrdi da se taj incident desio samo zato da ne bi ispalo da je Ana u pravu!

- Ja neću da ga napada cela kuća, da mu govore da je nasilnik, da ispada da je istina sve što je pričala Ana, onda svi da znaju... Neću, neću ništa iz mojih usta...Prosto neću - rekla je Anđela kroz šapat.

Iako isprva nije delio njeno mišljenje Car ju je podržao u njenom prećutkivanju.

- Ok i to si u pravu, tu se zaustavi... - podržao je Car Anđelu u skrivanju Zvezdanovog šamara, a Đuričićeva je i Mići objasnila zašto je odlučila da ćuti:

- Ja to kad bih potvrdila, cela kuća bi rekla "nasilnik je". Samo to shvati - rekla je Anđela kroz šapat.

"Zato i ima sve više i više nasilnika, jer ih ovakve devojke kao Anđela štite... Užas", "Lažljivica planira da se miri, to je jedini razlog", "Glupača... Šta tebe briga šta će da kaže cela kuća, devojka sama sebe kanali sve dublje", "Ovo radi samo da ne bude da je Ana upravu", "A gde je ono 'zvaću policiju, ja to neću trpeti, bla, bla...","Mučenica... Radije će da trpi nasilje nego da bude cinkaroš i jadnica", "Ako se situacija okrene pa bude hteo da se mire, da ne bude da su mu vrata zatvorena" - bili su samo neki od komentara razočaranih gledalaca.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija