• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.04.2023

16:37

ANĐELI SE SMUČILO TOKOM EMISIJE! Izvinjavam se produkciji, jako me je zabolelo!

printscreen

Rijaliti

ANĐELI SE SMUČILO TOKOM EMISIJE! Izvinjavam se produkciji, jako me je zabolelo!

Podeli vest

Zadrugarka Anđela Đuričić nije prisustvovala u emisiji u Zadruzi jer joi nije bilo dobro.

Ona se danas tokom trajanje Careve emisije javno izvinula produkciji jer su je jako zabolele Zvezdanove reči. 

- Prvo bih javno da se izvinim produkciji. Juče nisam bila dobro, da učestvujem u emisiji, zato što me zabolela laž. Zvezdan je rekao da sam se zaklela i lagala, verovao je svim ljudima koji nisu bili za našu vezu, nikad ga nisam slagala, ni prevarila za bilo šta. Rekao mu je više puta otac da veruje samo meni i Mići. Ljudi koje žele da me napadaju svakako će me napadati. Zahvalila bih se Milici i Sanji, potvrdile su priču koja je zaista istinita. Što se toga tiče ne bih tu ništa više preterano dodavala. Ne bih da se zakunem u nešto sveto, a da lažem - rekla je Anđela i dodala:

Foto: Printscreen

Anđela Đuričić

- Manji pritisak imam, nego što sam imala. Dobro je što sam juče ceo dan prespavala, sabrala sm svoje misli. Bilo je negde i prirodno da neke stvari izađu iz mene. Mogu da kažem dosta hladnije glave, rekla sam sve što sam imala Zvezdanu i spustila bih loptu sa njim. Nemam nikakvu potrebu da se raspravljam sa njim. Mislim da je vreme da se stane na kraj tome

Ona kaže da još uvek nije spremna da se suoči sa Zvezdanom nakon prevare sa Majom.

- Nisam spremna, ja sam trenutno ustala jedno jutro normalna i hoću da ostanem normalna. Kažem da će razgovor sigurno da se desi u nekom periodu. Desiće se. Kažem ti da taj razgovor ne može ništa da promeni zato što stvari koje su se desile ne mogu da se vrate

Foto: Printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija