• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.05.2023

16:21

ANĐELA NEMA PERSPEKTIVU, IZGUBILA JE OBRAZ! Miljan surovo iskren, ovo će je zaboleti!

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

ANĐELA NEMA PERSPEKTIVU, IZGUBILA JE OBRAZ! Miljan surovo iskren, ovo će je zaboleti!

Podeli vest

Miljan Vračević razgovarao je sa Anom Ćurčić, pa se dotakao Anđele Đuričić za koju tvrdi da će joj biti najteže kad izađe iz "Zadruge".

Miljan je istakao da se obrukala onog momenta kada je ušla u vezu sa oženjenim Zezdanom Slavnićem.

Ona nema obraz, čast, perspektivu. Njena ćerka sutra kad su bude smuvala sa nekim ima da kaže: "Mani se, j*bala se tamo sa onim". Tebi nema šta ko da kaže ništa. Ti si rođena i umrećeš i imaš čast, a ona ima bruku... Tu je razlika. Imaš bol ogromu i iznela si je, a ona nema bol, ali ima sramotu koju će da nosi ceo život. Ti ćeš bol da nosiš, Bog je dao onoliko koliko možeš da podneseš. Ti sve što budeš podnela moći ćeš da komercalizuješ. Ona će da izađe bez časti ponosa i obraza - govorio je Miljan.

Foto: Printscreen You Tube

 

Ana Ćurčić je istakla da je mladoj ljubavnici nije teže nego njoj.

- Ja ne mislim da je njoj teže nego meni, kraj priče - rekla je Ana.

Podsetimo, Anđela je poznata po vezi sa Zvezdanom Slavnićem koji je trinaest godina bio u vanbračnoj zajednici Anom Ćurčić.

Od tada, javnost ne prestaje da se interesuje za Anđelu, koja je dobila epitet ljubavnice i rasturačice brakova.

Foto: Printscreen TV Pink

 

Zvezdanova supruga, Ana ušla je u Belu kuću i suočila se sa njima, te ovaj ljubavni troguao ne prestaje da intrigira sve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija