• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.05.2023

07:55

ZVEZDAN MAJI PRIZNAO DA LI PLANIRA DA NASTAVI LJUBAVNU ROMANSU SA NJOM VAN RIJALITIJA: To je jedino realno, pobedio sam!

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

ZVEZDAN MAJI PRIZNAO DA LI PLANIRA DA NASTAVI LJUBAVNU ROMANSU SA NJOM VAN RIJALITIJA: To je jedino realno, pobedio sam!

Podeli vest

Zvezdan Slavnić iskreno je rekao Maji Marinković kako vidi njihov ljubavni odnos i šta planira kada izađe iz rijalitija.

Slavnić je starleti ispričao da mu je jedino važno da se njih dvoje ne posvađaju i da bi voleo da je zadrži kraj sebe kao prijatelja. 

- Ja želim da te zadržim kao priajtelja, ako to uspem, pobedio sam! To je jedino realno - kaže Zvezdan Slavnić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

 

Maja Marinković je ignorisala njegovu izjavu, ali joj se po izrazu lica videlo da joj se nije dopalo ono što je rekao njen dečko.

Njih dvoje su i juče pričali o njihovom odnosu, starleta je osetila da Zvezdana samo privlači, ali da nema emocije prema njoj. 

- Hoćeš da idem? Ne trebam ti znači!? Ovde da ostanem ili ne? - upitala je Maja.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

- Ja ne bih da ideš, ali kako hoćeš. Ako smo prijatelji možemo da spavamo jedno pored drugog. Ti si rekla da ne ideš u kuću da ti se ne bi smejali. Što se mene tiče, sutra ujutru možeš - dodao je on.

Slavnić je nakon burnog raskida sa mladom ljubavnicom Anđelom Đuričić, uplovio u romasu sa starletom, ali je shvatio da mu je najbolje kada ja sam.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina066

pre 11 meseci

Sram Vas bilo. Vi ni u danima žalosti ne možete bez Zadruge. Koga briga sta taj sljam radi. Znam da ovo nećete objaviti, ali ću ipak da napišem. Dno dna ste.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija