• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Dina Sajeh

12.05.2023

22:26

NAJBITNIJE SU MI BILE FINANSIJE! Milan Milošević otkrio sve detalje svoje nove emisije: Ovo je bio moj dečački san!

Estock

Rijaliti

NAJBITNIJE SU MI BILE FINANSIJE! Milan Milošević otkrio sve detalje svoje nove emisije: Ovo je bio moj dečački san!

Podeli vest

Voditelj Milan Milošević je u intervjuu za Informer otkrio detalje o autorskoj emisiji i njegovom prelasku na televiziju Hype.

Milan kupio je srca publike kao voditelj "Zadruge", a sinoć je na Instagramu obavestio fanove da će ubuduće moći da ga gledaju na TV Hype!

Foto: Estock

Milan Milošević najavljuje pravi spektakl

Kakav je koncept tvoje nove emsije i koji naziv će nositi?

- Ne zna se još uvek koliko često će se emitovati emisija, ali ćemo svakako pratiti puls gledalaca. Za sada ću je voditi sam i mogu da kažem da neće biti ni nalik nekoj drugoj. Ne mogu previše da otkrivam, ima i zlih ljudi možda mi uzmu ideju... Ne mogu čak ni ime emisije da kažem, jer prvo moram da odem da ga zaštitim. To ime nikad nije korišćeno, a gledaoci će se raspasti samo kad čuju kako se emisija zove. Ono što mi je najbitnije je da sadržaj emisije ostavi trag na gledaocima i da im prenesem pozitivnu energiju.

Možeš li da nam otkriješ kako će sve izgledati i da li ćeš ti biti i autor projekta?

- Reći ću samo da je ovakva emisija bila moj dečački san. I ranije, dok sam radio u "Zadruzi", davao sam 300 posto sebe, a zamisli koliko ću se tek dati sada, kada imam svoj projekat. Ovo je moja autorska emisija, ja sam i autor, i voditelj, i glavni urednik. Nije isto kada vodiš tuđ projekat, kad radiš za tuđu kuću i za svoju. Osećam se kao da sam u svojoj kući, ne sledim ničija pravila, neće biti zabranjenih gostiju, a ni preporučenih... Imam punu slobodu. Takođe, moram da dodam, ova priča nema veze sa rijalitijem.

Foto: E-Stock

Tvrdi da je čak i naziv emisije nesvakidašnji... Milan Milošević

Zbog čega si odlučio da napraviš saradnju baš s televizijuom "Hype"?

- Dobio sam stvarno dosta ponuda, ali iskreno, presudne su mi bile finansije. Kao što sam već jednom prilikom rekao "Idem onom ko me najviše plati". Saša Mirković je prepoznao moje kvalitete za koje sam kaže da su neprocenjivi. U pitanju je veoma skup projekat, dosta je novca uloženo, ali će se isplatiti. Drago mi je što je Hype mlada televizija i tek može da se pokaže. Danas više nije ni bitno ko ima nacionalnu frekvenciju, a ko ne, gledaocima ne možeš da zamažeš oči i nateraš ih da gledaju nešto ako ne žele - zaključuje Milan za Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tina

pre 11 meseci

Bože ko je sve novinar! Da li je realno da intervju ima 3 pitanja?! Totalna glupost! U pravim novinama ovo ne bi ni vestica bila, a ne intervju! Blam

Njegova

pre 11 meseci

Mene bi bilo sramota da ovako nešto napišem! Gde su nestali stari dobri tekstovi koji su imali suštinu i poentu?! Ovde reklamirate i pričate ono što svi znaju. Poenta je da intervju bude zanimljiv, a ne PR tekst. Ugledajte se na Ljilju Stanišić i pigledajte njen intervju sa Milanom. Novinarstvo je kreativnost, koketiranje, a ne da se sve svede u par redova. Nije teško malo se potruditi. Takodje svaki dan Milan nije zanimljivo, malo inovacoje, a ne svako veče isti lik, ista slika.

Lola

pre 11 meseci

Informer je pre imao dobre tekstove, sada ima tralalaaaaaaaaaaa gluposti kao da pišu deca prvi razred! Samo kopirate od drugih! Gde je nestalo staro dobro novinarstvo, pitamo se svakog dana i onda kada vidimo šta Informer kaže da je intervju digne mi se pritisak na dvesta! Ostaje najbolji prnt, ima barem više od tri reda i nešto da se pročita!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bratski zagrljaj dvojice ministara! Momirović: Dragi naši prijatelji dobrodošli u Beograd i Srbiju! (VIDEO)
Politika

Bratski zagrljaj dvojice ministara! Momirović: Dragi naši prijatelji dobrodošli u Beograd i Srbiju! (VIDEO)

Danas je u sklopu doceka kineske državne delegacije na beogradskom aerodromu koju čine ministri i predstavnici kineskih institucija, ministar trgovine Tomislav Momirovic docekao i ministra trgovine NR Kine Vang Ventaoa, sa kojim je u proteklih godinu dana održao niz sastanaka tokom procesa pregovaranja koje je dovelo do potpisivanja Sporazuma o slobodnoj trgovini izmedju Kine i Srbije.

07.05.2024

16:17

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta
Politika

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta

Saradnja sa Kinom je dobra za Srbiju i razvoj naše infrastrukture, ali je korisna i za kineske kompanije jer im se na taj način otvara evropsko tržište, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da sa kineskim kompanijama sarađujemo na osam projekata u oblasti drumske infrastrukture, kao i da postoje dva nova potencijalna projekta koja će se raditi.

07.05.2024

14:58

TV

Evo kakva simbolika se krije u datumu posete kineskog predsednika Srbiji! Ugovori i sporazumi koje donosi Si Điping unaprediće srpsku privredu!
Live TV

Evo kakva simbolika se krije u datumu posete kineskog predsednika Srbiji! Ugovori i sporazumi koje donosi Si Điping unaprediće srpsku privredu!

Vest dana je dolazak kineskog predsednika u Beograd. On će posetiti Francusku, Mađarsku i Srbiju. Zapadnim medijima najinteresantnija je njegova poseta Srbiji. Za osam godina ovo je njegova druga poseta našoj zemlji. Na današnji dan bombardovana je kineska ambasada u Beogradu, tako da ova poseta ima određenu simboliku i nimalo nije slučajno što je baš ovaj dan izabran. Na ovu temu u emisiji "Info dan" govorio je Ibro Ibrahimović, član GO SPS i advokat Pavle Staničić.

07.05.2024

16:29

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija