• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. M.

13.05.2023

07:00

ANĐELA STAVLJA SILIKONE U GRUDI ZBOG ZVEZDANA! Mlada Crnogorka želi da izgleda kao Maja Marinković!

Printscreen You Tube

Rijaliti

ANĐELA STAVLJA SILIKONE U GRUDI ZBOG ZVEZDANA! Mlada Crnogorka želi da izgleda kao Maja Marinković!

Podeli vest

Anđela Đuričić je rešila da ugradi silikone zbog Zvezdana Slavnića shvativši da se to njemu mnogo dopada!

Anđela Đuričić je rešila da ugradi silikone zbog Zvezdana Slavnića! Mlada Crnogorka oprostila je bivšem robijašu prevaru sa Majom Marinković, a sada želi da liči na starletu! Ona je svesna da je sin Moke Slavnića opčinjen Majinim "sedmicama", pa očigledno želi da mu bude što privlačnija.

Foto: printscreen

Odlučila da stavi silikone da bi što više ličila na Maju

- Posle "Zadruge" ću da ugradim silikone u grudi! Ravna sam kao daska i to mi se ne sviđa. Ići ću kod istog doktora kod kog je išla Maja Marinković - rekla je Anđela cimerima, a zatim objasnila kako će da se snalazi da ne ode "pod nož".

- Ubaciću Zvezdanove čarape u brusthalter! To će mi taman biti i dobra proba za veličinu. Ako mi se svidi kako mi grudi izgledaju sa čarapama, onda ću tu velicinu i da stavim! Na meni je sve prirodno i lepo, ali kad stavim silikone, biću najzgodnija i niko neće moći da mi nađe manu.

Foto: printscreen

A njemu se ta ideja dopada... Zvezdan

Čim je Slavnić čuo da Đuričićeva priča o poseti plastičnom hirurgu, podržao ju je:

- Radi šta hoćes! Znam da bi zbog mene sve uradila! Zvezdan i Anđela su se pomirili samo dan pošto je Maja okončala svoju avanturu s Mokinim sinom. Par je nekoliko dana krio da je obnovio vezu, ali su onda svima priznali da su opet zajedno.

Zvezdan obećao Anđeli da je više neće prevariti, ali u Zadruzi!

- Nikad ti više neću uraditi ništa slično kao što sam s Majom. Makar ne dok smo u "Zadruzi". Ako poželim da te prevarim, prvo ću da te ostavim - objasnio je Slavnić Đuričićevoj, koja je to prihvatila bez problema.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija