• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink/informer

18.05.2023

17:15

MAJKA ANE ĆURČIĆ POBEGLA IZ BEOGRADA! Aca Bulić se oglasio za medije: Morala je da se skloni!

printscreen

Rijaliti

MAJKA ANE ĆURČIĆ POBEGLA IZ BEOGRADA! Aca Bulić se oglasio za medije: Morala je da se skloni!

Podeli vest

Aca Bulić progovorio je o bivšoj partnerki Ani Ćurčić koja je već neko vreme glavna tema u medijima zbog javne prevare njenog bivšeg partnera Zvezdana Slavnića.

Bulić je otkrio da li Ana i dalje ima njegovu pordršku.

- Naravno! Ona uvek ima moju podršku. Vidim da je sada malo bolje, nije skroz, ali je bolje nego pre. Ona uvek ima moju podršku i vetar u leđa! Jako mi je drago što vidim da se više ne plaši, kao i da oseća da je skroz zaštićena - rekao je Bulić pa otkrio kako komentariše Zvezdanovo ponašanje.

- O njemu nemam šta da kažem. Jasno se vidi da je izašao iz svih okvira ponašanja, kao i da je pogazio sve kodekse koje je mogao.

Foto: Printscreen

Ana i Aca su nekada bili u vezi

Bulić je priznao da je u kontaktu sa Aninom porodicom.

- Sa Aninom porodicom se redovno čujem. Majka joj je sada na selu, lakše joj je od tamo da prati dešavanja iz Zadruge. Sve spremamo da bude kako treba kad izađe i da ne brine ni o čemu. Ne viđamo se, jer je ona tamo, ali se stalno čujemo telefonom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija