• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer

19.05.2023

15:53

ANĐELA DALA ZAKLETVU BRATU NA NJEGOVOJ SAMRTI!? Car JEDINI zna njenu TAJNU i zašto se Đuričićeva ovako ponaša, evo šta mu je obećala!

Printscreen

Rijaliti

ANĐELA DALA ZAKLETVU BRATU NA NJEGOVOJ SAMRTI!? Car JEDINI zna njenu TAJNU i zašto se Đuričićeva ovako ponaša, evo šta mu je obećala!

Podeli vest

Rijaliti učesnicu Anđelu Đuričić zbog afere sa Zvezdanom uglavnom negativno komentatišu , međutim, nju život nimalo nije mazio!

Kako je sama opisala još prošle godine, najgori momenat u njenom životu je kada joj je brat poginuo u saobraćajnoj nesreći, a kako Svet saznaje, nesrećni mladić izdahnuo je Anđeli na rukama i to je za nju najveći stres u životu! Osim toga, dok se borio za život, brat je od Anđele tražio da mu se zakune u jednu stvar i ona je to i učinila.

Foto: Printscreen

Anđela i njeni roditelji doživeli su stravičnu tragediju...

- Svi kritikuju Anđelu, ali ono što je ona preživela mnogi ne bi mogli. Brat joj je umirao na rukama, a ona ga je kroz suze molila da je ne napušta. To su strašne stvari i jako veliki stres za mladu osobu. Ona je u rijalitiju negde našla beg od svega, a sad joj ni tu ne cvetaju ruže, jer je na stubu srama zbog ljubavi - započinje navodno izvor za Svet i dodaje:

Foto: Miloš Rafailović/printscreen

Anđela Zvezdanu prelazi preko svega, samo zato da bi ostala sa njim...

- Dok se borio za život, shvativši i sam da umire, zamolio je da mu obeća da uvek bude srećna, kao i da prati svoje srce. Zato se ona i bori za Zvezdana i tu ljubav. Voli ga uprkos svemu, a kako je bratu obećala da će se kroz život voditi srcem, trpi čak i poniženja. Spremna je na sve dok je još drže osećanja, a negde je i Zvezdana sudbina ubacila u to njeno obećanje i datu reč. Ona je i Caru šapnula kako ne može da odustane od Zvezdana, jer je dala reč bratu da će se boriti za ljubav do poslednjeg atoma snage.

Podsetimo, Anđela je javno kroz suze ispričala kako je podnela gubitak brata:

- Nije bilo nade da mu se ukaže pomoć. Mama, tata i ja smo ga izvadili u onesvešćenom i katastrofalnom stanju. Bio je onesvešćen, ali mu je i dalje kucalo srce. To je najteža slika koju sam videla u životu. Hteli smo da pravimo planove za budućnost, ali nam se nije dalo - ispričala je Anđela.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bonaca

pre 10 meseci

"Nije bilo nade da mu se ukaže pomoć. Mama, tata i ja smo ga izvadili u onesvešćenom i katastrofalnom stanju. Bio je onesvešćen, ali mu je i dalje kucalo srce. " "Osim toga, dok se borio za život, brat je od Anđele tražio da mu se zakune u jednu stvar i ona je to i učinila." Sto je istina?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija